Goedkope container huren Doetinchem

Bij De Covik kunt u een goedkope container huren in Doetinchem. Wij verhuren containers voor onder andere hout, puin, zand, tuinafval en grofvuil. U kunt de containers gebruiken voor het verzamelen en afvoeren van sloopafval of afval bij al uw bouw- en renovatieprojecten in Doetinchem en omgeving. Wij hebben goedkope containers te huur in verschillende maten. Dus wat uw project ook is, bij De Covik vindt u gegarandeerd de juiste container. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over het huren van een goedkope container in Doetinchem.

Containers bestellen in verschillende maten

Bij De Covik hebben we onder andere containers in de volgende maten:

 • 3 m³ container
 • 6 m³ container
 • 10 m³ container
 • 20 m³ container
 • 40 m³ container

Direct een container bestellen

Puincontainer huren? De Covik!

Bij De Covik bent u ook aan het juiste adres voor het huren van een puincontainer in Doetinchem. Bij een verbouwing, bij een renovatie of bij de bouw of sloop van een pand komt over het algemeen veel puin vrij. Het is daarom noodzakelijk om bij deze projecten een ruime puincontainer te huren. Bij de Covik kunt u voor ieder project in Doetinchem een geschikte puincontainer bestellen. Heeft u een puincontainer gehuurd? Dan kunt u die gebruiken voor:

 • Baksteen
  Keramiek
  Betonpuin (met ijzer)
  Dakpannen
  Stoeptegels
  Grind
  Tegelwerk
  Bestratingspuin
  Zand/cement uit metselwerk en voegen (max. 10%)
  Kalkzandsteen (max. 10%)

Neem gerust contact met ons op als u behoefte heeft aan meer informatie over welk afval u in welke container mag deponeren.

afvalcontainer huren Doetinchem

Een container huren voor grofvuil

Heeft u meubels, lampen of andere materialen die u bij het grofvuil wilt zetten? Bespaar uzelf dan een hoop tijd en moeite door een grofvuil container te huren bij De Covik. Zo hoeft u niet met een aanhanger naar de vuilstort op en neer te rijden. Door een container voor grofvuil te huren, bent u in één keer van al uw rommel in Doetinchem af. Bij De Covik hebben we grofvuil containers te huur in verschillende formaten. Wilt u weten welke materialen of spullen u precies in de grofvuil container mag gooien? Twijfel dan niet en bel De Covik.

Containerbak huren in Doetinchem

Voor zowel grote als kleine projecten in Doetinchem kunt u een containerbak huren bij De Covik. Bij ons huurt u containerbakken in verschillende maten en voor verschillende materialen. Welke containerbak u ook nodig heeft, bij De Covik hanteren we altijd een scherp tarief. Zo betaalt u nooit te veel voor het huren van een containerbak in Doetinchem. Wilt u meer weten over de containerbakken die u bij ons kunt bestellen? Of wilt u weten welke containerbak u het best kunt huren voor het afvoeren van uw afval? Twijfel dan niet en bel De Covik. Ook voor het huren van een containerbak in Doetinchem kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Wilt u bij De Covik een afvalcontainer bestellen voor in Doetinchem? Of wilt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan via telefoonnummer 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Tot slot kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk meer informatie over een afvalcontainer huren in Doetinchem bij De Covik.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.