Grondwerk

Het complete grondwerk wordt uitgevoerd en vrijgekomen grondstromen worden op een milieuverantwoorde wijze en conform relevante wetgeving, indien mogelijk, weer toegepast.

Ruim assortiment aan materieel

Grondwerk van kleinschalig grondwerk tot groot grondverzet in de complete civiele sector. Onze onderneming heeft een specialisatie in de natuurbouw voor landinrichtingsprojecten.

Het complete grondwerk wordt uitgevoerd en vrijgekomen grondstromen worden op een milieuverantwoorde wijze en conform relevante wetgeving, indien mogelijk, weer toegepast. Hiermee willen wij een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.

Levering Bouwstoffen 01
GWW Verhardingswerk De Covik 00

grootschalig en kleinschalig grondwerk

Binnen ons programma van grondwerk is een ruim assortiment aan materieel. Er zijn machines van groot tot klein om in alle voorkomende omstandigheden de werkzaamheden met perfectie uit te voeren. De kennis bij het bedienend personeel is van hoge kwaliteit, veel bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw weten de weg naar ons te vinden.

Voor hoveniers en particulieren wordt regelmatig kleinschalig grondwerk uitgevoerd, voor bijvoorbeeld de aanleg van een tuin. Met klein materieel kunnen wij alle moeilijke plekken bereiken en het afvoeren van de grond en de leverantie van teeltaarde kan allemaal door ons worden uitgevoerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.