Asbestsanering

Asbestsanering

Asbest veilig en vakkundig laten verwijderen!

Asbest is een verzamelnaam voor een groep mineralen die in de natuur voorkomt. Deze mineralen bestaan uit microscopisch kleine, naaldachtige vezels. Deze vezels kunnen diep in de longen doordringen. Wie asbestvezels inademt kan ziek worden. Op termijn kan dit longkanker, mesothelioom (longvlieskanker of buikvlieskanker) of asbestose (stoflongen) veroorzaken.

Sinds juli 1993 geldt in Nederland een algeheel verbod op het gebruik van asbest. Hiermee is het asbest nog niet uit de wereld: in elk gebouw, huis of stal, daterend vóór 1994, kan asbest zitten. Door De Covik Asbestsanering wordt de gehele asbestsanering veilig en vakkundig uitgevoerd.

De Covik Asbestsanering is sinds juni 2015 gecertificeerd voor het saneren van asbest. Voor een correcte uitvoering beschikken wij over gekwalificeerde medewerkers en eigen materieel voor een deskundige sanering.

Voorafgaand aan sanering moet er een inventarisatierapport gemaakt worden. Hiervoor kennen wij diverse gespecialiseerde bedrijven die een asbestinventarisatie voor u kunnen verzorgen. Na de inventarisatie kan de vergunning voor het verwijderen van het asbest worden aangevraagd bij uw gemeente. Ook hiermee kan De Covik Asbestsanering u mee van dienst zijn.

Nieuwe dakplaten aanbrengen. 

De Covik biedt u tevens een totaalpakket aan, indien u op uw stal of schuur asbest golfplaten wilt laten vervangen door nieuwe beplating.

De voordelen op een rij. 

De voordelen van asbestsanering bij De Covik Asbestsanering voor u op een rij:

  • Uitstekende kwaliteit en service
  • Goede ervaring in asbestsanering
  • Volledig uitgeruste ploegen
  • Duidelijke offertes
  • Alle benodigde handelingen van A tot Z voor u uitgevoerd met maar één aanspreekpunt.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Asbestsanering