Diversen

SNEEUW EN IJS

gladheidsbestijding1

 

Ook in de winter is De Covik u graag van dienst. Overheden, bedrijven en particulieren schakelen ons in voor sneeuwruimen en gladheidsbestrijding op wegen, fietspaden, parkeer- en bedrijfsterreinen.

 

Sneeuwruimen

Niet alleen openbare wegen raken gestremd door sneeuwduinen van soms meer dan een meter hoog, ook op de opritten van boerderijen, erven en bedrijfsterreinen is er vaak geen doorkomen aan. Wij kunnen sneeuwruimen. Dit gebeurt door ons professioneel zowel dag als nacht.

gladheidsbestrijding2

Leveren strooizout

Voor gladheidsbestrijding zijn er vele dooimiddelen, elk met eigen kenmerken. U, als gebruiker, kiest voor een middel met een snelle werking en hoge effectiviteit. En omdat het weer op langere termijn niet of nauwelijks is te voorspellen kunnen wij het onder alle omstandigheden in elke gewenste hoeveelheid snel én tegen een acceptabele prijs leveren.

Ons strooizout is snel- en langwerkend, het klontert niet en is bovendien scherp geprijsd. Belangrijk is ook dat het niet gekleurd is, zodat er geen verkleuring ontstaat op de vloerbedekking in huis of op kantoor, wanneer u van buiten komt.