Transport

De Covik is al vele jaren actief als logistieke dienstverlener in de regio. Wij hebben een rijke geschiedenis in het vervoer van los gestort materiaal in Doetinchem, Zutphen, Dieren en de omliggende plaatsen.

Transportmogelijkheden

Wij transporteren eigenlijk alles dat in bulk te vervoeren is: van zand en grind tot sloopafval, oud ijzer en vele soorten gebroken puin. Daarnaast hebben we een afvalcontainerafdeling en een eigen stortplaats. Vanuit Steenderen verzorgen wij de planning en logistieke begeleiding. Deze zijn wezenlijk van belang voor een efficiënt vervoer van de lading.

Transport 07
Transport 06

Transportdiensten op maat

Het vervoer van afvalverwerking dient te voldoen aan strenge eisen, terwijl de verwachtingen van de logistieke schakel steeds inzetbaar is. Hierbij kunt u denken aan grond-, weg- en waterbouw en andere saneringswerkzaamheden. De verwachtingen op het gebied van snelheid, hoeveelheid, betrouwbaarheid en veiligheid worden immers steeds hoger. Om aan deze verwachtingen te voldoen, hechten wij veel waarde aan efficiëntie en innovatie.

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over gekwalificeerde medewerkers en al het benodigde materiaal van verwerkingsmachines tot aan laadkranen. Daardoor kunnen wij kwaliteit en continuïteit bieden omdat alle disciplines in één hand zijn.

Verantwoord transporteren en verwerken

Wij hebben de beschikking over:

  • NCH containerwagens (met overdruk systeem)
  • Kipperauto’s (met overdruk systeem)
  • Kiptrailers (met overdruk systeem)
  • Containers (6, 10, 12, 16, 18, 20, 25, 30 en 40 m3)
  • Portaalarmvrachtwagen
  • Diepladertransport
Transport 03
Transport 08

Asfalt transport

Voor het transport van asfalt beschikken wij over een 10×4 vrachtauto.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg

Ons transport is dagelijks onderweg. Wij kunnen opdrachten eenvoudig en snel uitvoeren. Ook voor complexe transportdiensten staan wij graag voor u klaar. Wij gaan geen uitdaging uit de weg als het om transport gaat. U kunt onze organisatie inschakelen voor transportopdrachten door heel Nederland. Voor iedere klant hanteren wij onze voordelige tarieven en brengen wij graag een gedetailleerde offerte op maat uit.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.