Transport

De Covik is al vele jaren actief als logistieke dienstverlener in de regio. Wij hebben een rijke geschiedenis in het vervoer van los gestort materiaal in Doetinchem, Zutphen, Dieren en de omliggende plaatsen.

Transportmogelijkheden

Wij transporteren eigenlijk alles dat in bulk te vervoeren is: van zand en grind tot bouw- en sloopafval, oud ijzer en vele soorten en maten gebroken puin. Daarnaast hebben we een afvalcontainerafdeling en een eigen stortplaats. Naast afval- en bouwstoffen verzorgen wij ook het transport van goederencontainers en goederentrailers met bijvoorbeeld stukgoederen.

Vanuit Steenderen verzorgen wij de planning en logistieke begeleiding.

Transport 07
Transport 06

Transportdiensten op maat

Het vervoer van afval en bouwstoffen dient te voldoen aan strenge eisen. Wij beschikken over het juiste materieel, gekwalificeerd personeel en de juiste certificaten voor het transport hiervan. De verwachtingen op het gebied van snelheid, hoeveelheid, betrouwbaarheid en veiligheid worden immers steeds hoger. Om aan deze verwachtingen te voldoen, hechten wij veel waarde aan efficiëntie, innovatie, milieu en duurzaamheid.

Naast onze jarenlange ervaring beschikken wij over gekwalificeerde medewerkers en al het benodigde materiaal. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en continuïteit bieden.

Machinepark

Wij beschikken over:

  • Containerwagens (met overdruk systeem)
  • Kipperauto’s (met overdruk systeem)
  • Kiptrailers (met overdruk systeem)
  • Walkingfloor trailer
  • Containers (6, 10, 12, 16, 18, 20, 25, 30 en 40 m3)
  • Portaalarmvrachtwagen
  • Diepladertransport
Transport 03
Transport 08

Asfalt transport

Voor het transport van asfalt beschikken wij over een 10×4 vrachtauto en een trailer met geïsoleerde bak.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg

Wij kunnen opdrachten eenvoudig en snel uitvoeren door ons uitgebreide wagenpark. Ook voor complexe transportdiensten staan wij graag voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor uw transportopdrachten door heel Nederland. Voor iedere klant hanteren wij concurrerende tarieven en brengen wij graag een gedetailleerde offerte op maat uit.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.