De Covik afvalstort in omgeving Apeldoorn

Wilt u uw grofvuil storten bij een afvalstort in regio Apeldoorn? Ga dan langs bij De Covik in Steenderen. Wij zijn het adres voor particulieren en bedrijven in omgeving Apeldoorn die van hun afval af willen. Wij nemen uiteenlopende afvalstoffen in en verwerken deze tot nieuwe grondstoffen. Met onze machines en bewerkingsmethodes zorgen wij ervoor dat het afval weer hergebruikt kan worden. Op deze manier helpen we mee aan een beter milieu en meer duurzaamheid. Breng vanuit Apeldoorn onze afvalstort een bezoek. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 16.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 15.30. Voor meer informatie over het afval dat wij accepteren, onze bewerkingsmethodes en het recyclen van afval leest u verder of neemt u direct contact met ons op.

Het grofvuil dat wij accepteren uit Apeldoorn

U kunt als bedrijf of particulier in Apeldoorn altijd langskomen bij onze afvalstort in Steenderen voor het storten van uw grofvuil. De Covik accepteert onder andere de volgende afvalstoffen:

  • Asbestafval
  • Autobanden
  • BSA-Dak
  • Puin
  • Riet
  • Bouw- en sloopafval
  • A-hout, B-hout en C-hout
  • Fijn en grof snoeiafval
  • Asfalt (niet teerhoudend)
  • Schone grond (met schone grondverklaring)

Als particulier kunt u bij onze afvalstort altijd bovenstaande afvalstoffen storten. Bedrijven dienen soms een begeleidingsbrief in hun bezit te hebben voor het transporteren van afval. Komt u bij ons lang? Zorg er dan voor dat het afval dat u stort goed gescheiden is. Ongescheiden afval moet voor het hoogste tarief betaalt worden. Bel of mail ons voor meer informatie over de voorwaarden.

afvalstort Apeldoorn

Onze bewerkingsmethodes

Het afval dat u vanuit Apeldoorn bij onze afvalstort brengt, wordt zo snel mogelijk verwerkt. Voor de verwerking gebruiken we verschillende machines en bewerkingsmethodes. We zetten onder andere een puinbreker in om puin en asfalt van bedrijven en particulieren te breken tot menggranulaat 0/31,5. Voor het verrichten van grondwerk, zowel kleinschalig als grootschalig in de civiele sector, kunt u ook op onze hulp rekenen. Tot slot kunt u ook gebruik maken van onze mobiele zeefinstallatie bij het scheiden van afvalstromen op locatie.

Het recyclen van afval

Zoals u weet is de verbetering van milieu en duurzaamheid erg belangrijk voor afvalstort De Covik. We focussen ons veel op afvalverwerking en zorgen ervoor dat het afval weer hergebruikt kan worden. We maken hierbij gebruik van onze machines en hebben de mogelijkheid om de afvalstoffen weg te brengen naar erkende verwerkingsinstallaties. Wanneer u ons inschakelt voor grondwerk in Apeldoorn, verliezen wij milieu en duurzaamheid ook niet uit het oog. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat grondstromen die vrijkomen op een milieuvriendelijke wijze en naar de relevante wetgeving weer worden toegepast.

Stort vanuit Apeldoorn uw grofvuil bij onze afvalstort

De Covik is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30-12.30 en 13.00-16.30. In het weekend zijn wij open van 7.30-12.30 en 13.00-15.30. Kom vanuit Apeldoorn langs bij onze afvalstort. Voor meer informatie kunt u ons bellen via 0575-451502 of mailen naar info@decovik.nl. Daarnaast kunt u online een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij geven u dan zo snel mogelijk meer informatie over onze afvalstort in regio Apeldoorn.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.