De Covik afvalstort in omgeving Deventer

Wanneer u behoefte aan een afvalstort in Deventer of omgeving waar u uw afval kunt storten, bent u bij De Covik in Steenderen aan het juiste adres. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht met hun grofvuil. Met oog op duurzaamheid en milieu focussen wij ons veel op het recyclen van afval. Wij hebben dan ook een divers machinepark waarmee wij het afval kunnen verwerken tot nieuwe herbruikbare grondstoffen. Wilt u ook uw afval bij ons storten? Kom dan vanuit Deventer op maandag tot en met vrijdag bij ons langs van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 16.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 15.30. Wilt u meer te weten komen over de afvalsoorten die wij accepteren, recycling en onze bewerkingsmethodes? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Het grofvuil dat wij accepteren in Deventer

Zowel particulieren als bedrijven in Deventer zijn bij onze afvalstort van harte welkom. De Covik accepteert de volgende afvalstoffen:

  • Asbestafval
  • Autobanden
  • BSA-Dak
  • Puin
  • Riet
  • Bouw- en sloopafval
  • A-hout, B-hout en C-hout
  • Fijn en grof snoeiafval
  • Asfalt (niet teerhoudend)
  • Schone grond (met schone grondverklaring)

Zorg ervoor dat het afval goed gescheiden is wanneer u vanuit Deventer bij onze vuilstort langs komt. Voor ongescheiden afval dient u het hoogste tarief te betalen. Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden.

afvalstort Deventer

Het verwerken van afval

Brengt u in Deventer uw afval bij onze afvalstort, dan zal dit zo snel mogelijk verwerkt worden. Voor de verwerking maken wij gebruik van diverse machines en verwerkingsmethodes. Wij hebben bijvoorbeeld een sterke puinbreker waarmee wij asfalt en puin van bedrijven en particulieren breken tot menggranulaat 0/31,5. De Covik helpt u daarnaast met grondwerk, zowel kleinschalig als grootschalig in de civiele sector. Tevens heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze mobiele zeefinstallatie bij het scheiden van afvalstromen op locatie.

Het recyclen van afval

Met het oog op de toekomst doet afvalstort De Covik veel aan het verbeteren van het milieu en duurzaamheid door afvalstoffen te recyclen. Het grofvuil dat u stort wordt direct door ons verwerkt, zodat het zo snel mogelijk hergebruikt kan worden. Voor de verwerking gebruiken wij onze eigen machines, maar we kunnen de afvalstoffen ook brengen naar erkende verwerkingsinstallaties. Schakelt u ons in Deventer in voor grondwerk, dan kunt u er ook op rekenen dat de grondstromen die vrijkomen door ons op een milieuvriendelijke wijze en naar de relevante wetgeving weer worden toegepast.

Stort vanuit Deventer uw grofvuil bij onze afvalstort

Wilt u in Deventer graag uw afval storten? Ga dan langs bij afvalstort De Covik. Wij zijn open op doordeweekse dagen van 7.30-12.30 en 13.00-16.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 7.30-12.30 en 13.00-15.30. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Bel ons dan via 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Daarnaast kunt u online een bericht achterlaten via het contactformulier. U ontvangt dan zo snel mogelijk informatie over onze afvalstort in regio Deventer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.