De Covik afvalstort in regio Dieren

Kom langs bij De Covik afvalstort in regio Dieren voor het storten van uw grofvuil. Particulieren en bedrijven kunnen bij onze afvalstort in Steenderen terecht met uiteenlopende afvalstoffen. Wij nemen de afvalstoffen in en verwerken ze met de juiste machines en bewerkingsmethodes tot nieuwe grondstoffen. Onze afvalstort is op maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 16.30. Op zaterdag zijn wij open van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 15.30. Wilt u in Dieren meer te weten komen over het grofvuil dat u kunt storten, onze bewerkingsmethodes en het recyclen van afval? Lees dan snel verder.

Dit afval kunt u bij ons storten

Zowel bedrijven als particulieren in Houten en omgeving kunnen terecht bij onze afvalstort in Steenderen voor het storten van hun afval. De Covik accepteert de volgende afvalstoffen:

  • Asbestafval
  • Autobanden
  • Bouw- en sloopafval
  • BSA-Dak
  • Puin
  • Riet
  • A-hout, B-hout en C-hout
  • Fijn en grof snoeiafval
  • Asfalt (niet teerhoudend)
  • Schone grond (met schone grondverklaring)

Particulieren kunnen bij ons de bovenstaande afvalstoffen storten. Bedrijven hebben in sommige gevallen een begeleidingsbrief nodig om afval te transporteren. Biedt het afval dat u gaat storten altijd gescheiden aan. Voor ongescheiden afval geldt het hoogste tarief voor de hele vracht. Wilt u meer te weten komen over de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

afvalstort Dieren

Onze bewerkingsmethodes

Stort u vanuit Dieren grofvuil bij onze afvalstort, dan zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk wordt verwerkt met de juiste machines en bewerkingsmethodes. In ons machinepark vindt u bijvoorbeeld een mobiele puinbreker waarmee we puin en asfalt kunnen breken tot menggranulaat 0/31,5. Ook voor het verrichten van kleinschalig of grootschalig grondwerk in bijvoorbeeld de civiele sector kunt u rekenen op onze hulp. Tot slot kunt u bij ons ook gebruik maken van een mobiele zeefinstallatie waarmee de verschillende afvalstromen op locatie kunnen worden gescheiden.

Uw partner in recyling in Dieren

Met het oog op de toekomst is milieu en duurzaamheid heel belangrijk bij de verwerking van afval. Afvalstort De Covik doet er dan ook alles aan om het afval dat u vanuit Dieren bij ons stort, zoveel mogelijk te recyclen. Voordat het afval hergebruikt kan worden, moet het uiteraard eerst worden verwerkt. Dit gebeurt met de hulp van onze geavanceerde machines. Tevens kunnen wij afvalstoffen wegbrengen naar erkende verwerkingsinstallaties. Schakelt u ons in voor grondwerk? Dan zorgen wij ervoor dat de vrijkomende grondstromen op een milieuvriendelijke wijze en naar de relevante wetgeving weer worden toegepast.

Stort vanuit Dieren uw grofvuil bij onze afvalstort

Ga vanuit Dieren langs bij afvalstort De Covik in Steenderen voor het storten van uw grofvuil. De Covik is op maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30-12.30 en 13.00-16.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 7.30-12.30 en 13.00-15.30. Voor meer informatie belt u naar 0575-451502 of mailt u via info@decovik.nl. Natuurlijk kunt u ook online een bericht achterlaten via het contactformulier. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over onze afvalstort in omgeving Dieren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.