De Covik afvalstort in regio Doetinchem

Zoekt u een afvalstort in regio Doetinchem waar u uw grofvuil kunt storten? Dan bent u bij afvalstort De Covik aan het juiste adres. Onze afvalstort in Steenderen is de plek waar particulieren en bedrijven terecht kunnen met hun afvalstoffen. Wij focussen ons veel op recycling en doen er dan ook alles aan om uw afval te verwerken tot nieuwe grondstoffen. Tijdens de verwerking gebruiken we diverse machines en bewerkingsmethodes. Bezoek vanuit Doetinchem onze afvalstort van maandag tot en met vrijdag om 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 16.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 15.30. Lees verder voor meer informatie over de verschillende soorten afval die u kunt storten, onze bewerkingsmethodes en het recyclen van afval.

Dit afval kunt u bij ons storten

Heeft u als particulier of bedrijf in Doetinchem afvalstoffen die u kwijt wilt? Dan kunt u altijd langsrijden bij onze afvalstort in Steenderen. Wij accepteren onder andere de volgende afvalstoffen:

  • Asbestafval
  • Autobanden
  • Bouw- en sloopafval
  • BSA-Dak
  • Puin
  • Riet
  • A-hout, B-hout en C-hout
  • Fijn en grof snoeiafval
  • Asfalt (niet teerhoudend)
  • Schone grond (met schone grondverklaring)

Als particulier kunt u altijd de bovenstaande afvalstoffen storten bij De Covik. Voor bedrijven is het soms nodig om een begeleidingsbrief te hebben om afval te mogen transporteren. Gaat u afval storten bij onze afvalstort, let er dan op dat het goed gescheiden is. Voor afval dat niet goed gescheiden is, betaalt u namelijk het hoogste tarief. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze voorwaarden.

afvalstort Doetinchem

Onze bewerkingsmethodes

Om het afval dat u vanuit Doetinchem bij onze afvalstort brengt te kunnen hergebruiken, moet het eerst verwerkt worden. Wij maken hierbij gebruik van verschillende machines en bewerkingsmethodes. Zo zetten wij een puinbreker in om het puin en asfalt van bedrijven en particulieren te breken tot menggranulaat 0/31,5. Daarnaast hebben wij diverse machines in ons wagenpark om grondwerk, zowel kleinschalig als grootschalig, te verrichten. Heeft u op locatie veel afvalstromen die u wilt scheiden? Dan maakt u in Doetinchem gebruik van onze mobiele zeefinstallatie.

Uw partner in recyling in Doetinchem

De Covik werkt veel aan de verbetering van milieu en duurzaamheid. Dit ziet u terug in onze afvalverwerking. Wij proberen uw afval in Doetinchem zoveel mogelijk te recyclen. Voor de verwerking van het afval maken wij gebruik van onze eigen machines, maar wij kunnen ook de afvalstoffen wegbrengen naar erkende verwerkingsinstallaties. Ook bij het verzetten van grondwerk verliezen wij milieu en duurzaamheid niet uit het oog. Wij staan erop dat de vrijkomende grondstromen op een milieuvriendelijke wijze en naar de relevante wetgeving weer worden toegepast.

Stort vanuit Doetinchem uw grofvuil bij onze afvalstort

Kom vandaag nog vanuit Doetinchem langs bij afvalstort De Covik voor het storten van uw grofvuil. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30-12.30 en 13.00-16.30. Op zaterdag zijn wij open van 7.30-12.30 en 13.00-15.30. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0575-451502 of mail via info@decovik.nl. Tevens heeft u de mogelijkheid om online een bericht achter te laten. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van meer informatie over onze afvalstort in regio Doetinchem.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.