De Covik afvalstort in regio Duiven

Kom langs bij De Covik afvalstort in regio Duiven wanneer u als particulier of bedrijf uw afval wilt storten. De Covik neemt uiteenlopende afvalstoffen in en verwerkt deze tot nieuwe grondstoffen. Tijdens de verwerking maken wij gebruik van verschillende geavanceerde machines en bewerkingsmethodes. Wij proberen zoveel mogelijk van het afval dat bij ons wordt gestort te recyclen. Onze afvalstort in Steenderen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 16.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 15.30. Lees verder als u meer informatie wenst over onze bewerkingsmethodes, recycling en de verschillende afvalsoorten die wij aannemen.

Het afval dat wij aannemen uit Duiven

Onze afvalstort is de plek waar zowel particulieren als bedrijven in regio Duiven terecht kunnen met hun grofvuil. Dit zijn de afvalsoorten die wij aannemen:

  • Asbestafval
  • Autobanden
  • BSA-Dak
  • Puin
  • Riet
  • Bouw- en sloopafval
  • A-hout, B-hout en C-hout
  • Fijn en grof snoeiafval
  • Asfalt (niet teerhoudend)
  • Schone grond (met schone grondverklaring)

Komt u vanuit Duiven bij ons langs met afval? Let er dan op dat het afval goed gescheiden is. Wanneer u ongescheiden afval inlevert, betaalt u het hoogste tarief. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de voorwaarden.

Afvalstort Duiven

Het verwerken van afval

Na het inleveren van uw afval bij onze afvalstort in regio Duiven starten wij met het verwerken. Het verwerken van het grofvuil gebeurt met diverse machines en bewerkingsmethodes. Een van de machines in onze machinepark is de puinbreker. Met de puinbreker kunnen wij puin en asfalt breken tot menggranulaat 0/31,5. Ook voor het verrichten van grondwerk hebben wij het nodige materiaal in huis. Wij helpen u zowel met kleinschalig als grootschalig grondwerk in de civiele sector. Wilt u op locatie uw afvalstromen scheiden? Dan kunt u ook gebruik maken van onze mobiele zeefinstallatie.

Het recyclen van afval

Afvalstort De Covik heeft duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij ook veel aan recycling. Het afval dat u bij ons stort wordt met onze machines verwerkt, zodat het hergebruikt kan worden. Wij maken niet alleen gebruik van onze eigen machines, maar kunnen de afvalstoffen ook brengen naar erkende verwerkingsinstallaties. Ook bij het uitvoeren van grondwerk in Duiven denken wij aan het milieu. Wij zorgen er dan ook voor dat de grondstromen die vrijkomen op een milieuvriendelijke wijze en naar de relevante wetgeving kan worden toegepast.

Stort vanuit Duiven uw grofvuil bij onze afvalstort

Wilt u als bedrijf of particulier in Duiven uw afval kwijt? Ga dan langs bij afvalstort De Covik. Onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag zijn van 7.30-12.30 en 13.00-16.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 7.30-12.30 en 13.00-15.30. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen via 0575-451502. Mailen kan naar info@decovik.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van meer informatie over onze afvalstort in regio Duiven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.