De Covik afvalstort in regio Lochem

Zoekt u een afvalstort in de regio Lochem? Ga dan langs bij afvalstort De Covik in Steenderen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om hun afval te storten. Met het oog op het milieu en duurzaamheid recyclen wij zoveel mogelijk van de afvalstoffen die bij ons worden gebracht. Wij verwerken het afval en zorgen zo voor nieuwe grondstoffen. Hierbij maken wij gebruik van diverse machines en bewerkingsmethodes. Kom langs vanuit Lochem en stort uw grofvuil bij onze afvalstort. De afvalstort is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 16.30. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 15.30.

Het afval dat u bij ons kunt storten

Bent u een particulier of bedrijf in Lochem dat graag zijn afval wil storten? Kom dan langs bij de Covik. Wij accepteren de volgende afvalstoffen:

  • Asbestafval
  • Autobanden
  • Asfalt (niet teerhoudend)
  • Bouw- en sloopafval
  • BSA-Dak
  • A-hout, B-hout en C-hout
  • Puin
  • Riet
  • Schone grond (met schone grondverklaring)
  • Fijn en grof snoeiafval

De bovenstaande afvalstoffen mogen worden ingeleverd door particulieren. Voor bedrijven is het soms noodzakelijk dat zij een begeleidingsbrief bij zich hebben wanneer zij afval transporteren. Let erop dat u de afvalstoffen gescheiden aanbiedt wanneer u het bij onze afvalstort brengt. Voor meer informatie over de voorwaarden neemt u contact met ons op.

afvalstort Lochem

Onze bewerkingsmethodes

Wanneer u vanuit Lochem bij onze afvalstort uw grofvuil komt storten, passen wij verschillende bewerkingsmethodes toe om het afval te verwerken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een mobiele puinbreker waarmee het mogelijk is om puin en asfalt te breken tot menggranulaat 0/31,5. Tevens kunt u ons in Lochem inschakelen voor het verrichten van kleinschalig of grootschalig grondwerk. Tot slot maken wij ook gebruik van een mobiele zeefinstallatie waarmee de verschillende afvalstromen bij u op locatie kan worden gescheiden.

Hulp met recyclen in Lochem

Duurzaamheid en milieu heeft De Covik hoog in het vaandel staan. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk afval te recyclen. Om het afval te kunnen hergebruiken, moet het eerst verwerkt worden. Hierbij maken wij gebruik van ons uitgebreide machinepark. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om het afval te brengen naar erkende verwerkingsinstallaties. Wanneer u De Covik in Lochem inschakelt voor grondwerk, zorgen wij er ook voor dat de vrijkomende grondstromen op een milieuvriendelijke wijze en conform relevante wetgeving weer worden toegepast. Met deze aanpak leveren wij een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving.

Kom vanuit Lochem langs om grofvuil te storten

De Covik is de afvalstort in regio Lochem waar u terecht kunt voor het storten van vrijwel al uw afval. Van maandag tot en met vrijdag kunt u in Steenderen bij ons terecht van 7.30-12.30 en 13.00-16.30. Op zaterdag zijn wij open van 7.30-12.30 en 13.00-15.30. Neem contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om online een bericht achter te laten. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over onze afvalstort in omgeving Lochem.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.