De Covik afvalstort in regio Zutphen

Bent u op zoek naar een afvalstort in Zutphen of omgeving? Kom dan langs bij de afvalstort van De Covik Recycling B.V. in Steenderen. De Covik is de plek waar zowel particulieren als bedrijven hun afval kunnen storten. De Covik vindt milieubewust en duurzaam leven erg belangrijk, daarom focussen wij ons veel op recyclen. U kunt dan ook uiteenlopende afvalstoffen bij ons inleveren, die wij verwerken tot nieuwe grondstoffen. Voor de verwerking gebruiken wij diverse bewerkingsmethodes. Wilt u in Zutphen grofvuil storten? Kom dan direct langs bij De Covik. De afvalstort is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 16.30. Voor zaterdag geldt van 7.30 tot 12.30 en 13.00 tot 15.30.

Welk afval kunt u storten bij ons?

U heeft als particulier of bedrijf afval dat u kwijt wilt, maar welk grofvuil kunt u storten bij De Covik. Wij accepteren de volgende afvalstoffen:

  • Asbestafval
  • Autobanden
  • Asfalt (niet teerhoudend)
  • Bouw- en sloopafval
  • BSA-Dak
  • A-hout, B-hout en C-hout
  • Puin
  • Riet
  • Schone grond (met schone grondverklaring)
  • Fijn en grof snoeiafval

Particulieren kunnen met bovenstaande afvalstoffen bij onze afvalstort in regio Zutphen terecht. Voor bedrijven kan het zijn dat ze gebruik moeten maken van een begeleidingsbrief voor het transporteren van afval. Wanneer u langskomt om een van de bovenstaande afvalstoffen te storten, dient u deze altijd gescheiden aan te bieden. Meer weten over de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

...

Onze bewerkingsmethodes

Komt u vanuit Zutphen naar onze afvalstort om uw afval te storten? Dan kunnen wij verschillende bewerkingsmethodes toepassen om het afval te verwerken. Wij beschikken onder andere over een mobiele puinbreker. Hiermee breken we onder andere puin en asfalt voor bedrijven en particulieren in Zutphen. Daarnaast hebben we materieel waarmee we kleinschalig of grootschalig grondwerk kunnen verrichten. Wilt u op locatie de verschillende afvalstromen scheiden? Maak dan gebruik van onze mobiele zeefinstallatie!

Uw partner in recycling in Zutphen

Bij afvalstort De Covik doen we veel aan het recyclen van afval. We beschikken over een uitgebreid machinepark die helpt met de verwerking. Daarnaast kunnen wij de vrijkomende afvalstoffen bij sloopwerken in Zutphen of omgeving zelf transporteren met onze vrachtwagens. Het grofvuil dat u stort, wordt direct door ons verwerkt of we voeren het af naar erkende verwerkingsinstallaties. Wilt u grondwerk laten doen? De Covik helpt u en past de vrijkomende grondstromen op een milieuvriendelijke wijze en conform relevante wetgeving weer toe. Op deze manier bieden wij een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving.

Kom vanuit Zutphen langs om grofvuil te storten

Wilt u in Zutphen uw grofvuil afvoeren bij een afvalstort in de buurt? Kom dan langs bij de Covik. Onze openingstijden zijn als volgt, maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30-12.30 en 13.00-16.30. In het weekend kunt u bij ons terecht van 7.30-12.30 en 13.00-15.30. Bel voor meer informatie naar 0575-451502 of mail via info@decovik.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons contactformulier. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over onze afvalstort in regio Zutphen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.