De Covik voor asbestsanering in Apeldoorn

Professionele hulp nodig bij asbestsanering in Apeldoorn? Dan kunt u rekenen op de gekwalificeerde en ervaren medewerkers van De Covik Asbestsanering. Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren die asbest willen laten saneren. Wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering, wat betekent dat we officieel gecertificeerd zijn om asbest te verwijderen. Wij staan er altijd op dat alles veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Wilt u meer te weten komen over asbestsanering in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u ook verder lezen.

De reden om asbest te saneren in Apeldoorn

De overheid heeft in 1993 besloten om een verbod uit te brengen op het gebruik en toepassen van asbest. Asbestvezels brengen namelijk grote gezondheidsrisico’s met zich mee als ze worden ingeademd. Asbest wordt niet meer gebruikt bij de bouw van huizen, maar het materiaal is nog wel veel te vinden in panden en woningen die voor 1994 gebouwd zijn. Daarom kiezen veel bedrijven en particulieren in Apeldoorn ervoor om het asbest te laten verwijderen door een professional als De Covik Asbestsanering.

Het proces van asbest verwijderen

U schakelt ons in voor asbestsanering in Apeldoorn en dan kan het proces van asbest verwijderen beginnen. We starten met het opstellen van asbestinventarisatierapport dat wordt uitgevoerd door een inventarisatiebureau. Vervolgens vragen wij voor u een sloopmelding aan voor het saneren van asbest bij de gemeente Apeldoorn. Krijgt u een akkoord? Dan begint De Covik zo snel mogelijk met het verwijderen van het asbest. Wanneer alles is weggehaald, wordt er een extra controle uitgevoerd door een onafhankelijke laborant. De medewerkers van De Covik zorgen ervoor dat het asbesthoudende afval wordt afgevoerd naar een vergunning houdende inrichting. Als het gehele proces is afgerond, kun u nieuwe dakbedekking laten leggen.

 

Asbestsanering Apeldoorn

Dit kunt u verwachten van De Covik in Apeldoorn

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor asbestsanering in Apeldoorn. U kunt bij ons rekenen op de volgende voordelen:

  • Wij zijn officieel gecertificeerd voor asbestsanering
  • Wij bieden zeer goede kwaliteit en service
  • Wij hebben volledig uitgeruste saneringsploegen
  • Wij hebben ruime ervaring in asbestsanering
  • Wij regelen het hele proces voor u met maar één aanspreekpunt

Bel of mail ons als u meer wilt weten over de voordelen die wij bieden.

Neem contact met ons op

Wilt u de hulp van De Covik Asbestsanering in Apeldoorn inschakelen voor het verwijderen van asbest? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan via 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de asbestsanering in Apeldoorn.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.