De Covik voor asbestsanering in Deventer

Zoekt u een gecertificeerd bedrijf waar u terecht kunt voor asbestsanering in Deventer of omgeving? Maak dan kennis met De Covik Asbestsanering. Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren in regio Deventer die op een veilige en efficiënte manier asbest willen laten saneren. De asbestsanering wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers. Meer weten over asbest verwijderen? Lees dan verder. Tevens kunt u door te bellen of mailen direct een afspraak met ons maken voor asbestsanering in Deventer.

Waarom asbest laten saneren Deventer

In 1993 is er door de Nederlandse overheid bepaald dat er geen asbest meer gebruikt of toegepast mag worden. Asbestvezels vormen namelijk een gevaar voor de gezondheid van mensen. Sindsdien wordt dit materiaal niet meer gebruikt bij de bouw van woningen en panden. Steeds meer bedrijven en particulieren in Deventer en omgeving nemen dan ook de beslissing om het asbest te laten saneren. De Covik Asbestsanering helpt u hier graag mee.

Het proces van asbest verwijderen

Hoe gaat het proces van asbestsanering precies in zijn werk? De eerste stap is het opstellen van een asbestinventarisatierapport door een inventarisatiebureau. De tweede stap is het aanvragen van een sloopmelding bij de gemeente van Deventer voor het verwijderen van asbest. De derde stap is het verwijderen van de asbest. Het saneren wordt gedaan door onze gekwalificeerde medewerkers. Wanneer al het asbest is verwijderd, checkt een onafhankelijke laborant nogmaals de locatie. Ondertussen zorgt De Covik voor het afvoeren van het asbesthoudend afval naar een vergunning houdende inrichting. De laatste stap is dat u eventueel nieuwe dakbedekking laat leggen op uw woning of bedrijfspand.

Asbestsanering Deventer

Dit kunt u verwachten van De Covik in Deventer

Wanneer u De Covik inschakelt voor asbestsanering in Deventer, kunt u van ons het volgende verwachten:

  • Wij zijn officieel gecertificeerd voor asbestsanering
  • Wij bieden een uitstekende kwaliteit en service
  • Wij hebben volledig uitgeruste saneringsploegen
  • Wij hebben ruime ervaring in asbestsanering
  • Wij regelen het hele proces voor u met maar één aanspreekpunt

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de voordelen die wij bieden.

Neem contact met ons op

Wilt u in Deventer asbest laten saneren door een professional? Neem dan contact op met De Covik asbestsanering. Ook voor meer informatie over onze aanpak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte belt u naar 0575-451502. Mailen kan naar info@decovik.nl. Tevens heeft u de mogelijkheid om via het online contactformulier een bericht achter te laten. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u voor asbestsanering in Deventer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.