De Covik voor asbestsanering in Dieren

Heeft u behoefte aan de hulp van een ervaren en gecertificeerd bedrijf bij uw asbestsanering in Dieren? Neem dan contact op met de professionals van De Covik Asbestsanering. Wij helpen bedrijven en particulieren in Dieren en omgeving met het verwijderen van asbest. Sinds 2015 zijn we in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dat betekent dat wij als bedrijf officieel gecertificeerd zijn om asbest te saneren. De sanering wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde medewerkers. Zij zijn in staat om het asbest op een veilige manier te verwijderen. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op om een afspraak te maken.

De reden om asbest te laten saneren in Dieren

Veel bedrijven en particulieren in Dieren kiezen ervoor om het asbest in hun woning of pand op professionele manier te laten verwijderen. De overheid heeft in 1993 namelijk besloten dat er in heel Nederland een verbod komt op het gebruik en toepassen van asbest. Het inademen van asbestvezels brengt namelijk grote gezondheidsrisico’s met zich mee. Asbesthoudende daken moeten daarom van de overheid zo snel mogelijk uit het Nederlandse landschap verdwijnen. Aangezien er bij veel gebouwen die voor 1994 zijn gebouwd asbest te vinden is, nemen veel eigenaren maatregelen.

Het proces van asbest verwijderen

U schakelt in Dieren De Covik Asbestsanering in voor het saneren van asbest. Wat gebeurt er dan vervolgens? Het proces wordt gestart met de opstelling van een asbestinventarisatierapport. Het opstellen van dit rapport gebeurt door een inventarisatiebureau. Vervolgens moet er een sloopmelding voor het verwijderen van asbest worden aangevraagd bij de gemeente. De professionals van De Covik helpen u ook met deze taak. Wanneer u akkoord ontvangt, kunnen wij beginnen met de asbestsanering. Als alle asbest verwijderd is, komt er een onafhankelijke laborant langs om de locatie te beoordelen. Bij goedkeuring heeft u de mogelijkheid om nieuwe dakbedekking te laten plaatsen. De Covik neemt de verantwoordelijkheid voor het afvoeren van het asbesthoudende afval naar een vergunning houdende inrichting.

 

Asbestsanering Dieren

De voordelen van De Covik in Dieren

Kies voor de diensten van De Covik Asbestsanering in Dieren bij het veilig verwijderen van asbest en u kunt van ons het volgende verwachten:

  • Wij zijn officieel gecertificeerd voor asbestsanering
  • Wij bieden zeer goede kwaliteit en service
  • Wij hebben volledig uitgeruste saneringsploegen
  • Wij hebben ruime ervaring in asbestsanering
  • Wij regelen het hele proces voor u met maar één aanspreekpunt

Voor meer informatie over de voordelen die wij bieden kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Wilt u De Covik Asbestsanering in Dieren langs laten komen voor het verwijderen van asbest? Heeft u vragen over onze werkwijze? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. U ontvangt dan zo snel meer informatie over onze aanpak bij asbestsanering in Dieren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.