De Covik voor asbestsanering in Doetinchem

Zoekt u een specialist in asbestsanering in Doetinchem of omgeving? Dan zit u helemaal goed bij De Covik Asbestsanering. Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren die asbest in hun woning of pand willen laten saneren. Wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. De Covik is dus officieel gecertificeerd om asbest te saneren. Het veilig verwijderen van het asbest gebeurt door onze kundige en ervaren mensen. Lees verder om meer te weten te komen over onze aanpak of neem contact met ons op om een afspraak te maken in Doetinchem.

De reden om asbest te saneren in Doetinchem

In 1993 stelde de overheid een algeheel verbod in Nederland op het gebruik en toepassen van asbest. Het inademen van asbestvezels kan namelijk zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Asbest wordt dan ook niet langer gebruikt in de bouw. Toch zijn er in Nederland nog veel panden en woningen waar asbest te vinden is. Deze gebouwen zijn voor 1994 gebouwd. Eigenaren nemen dan ook maatregelen door voor asbestsanering te kiezen in Doetinchem.

Het proces van asbest verwijderen

Hoe gaat asbestsanering in Doetinchem precies in zijn werk? We starten het proces met het opstellen van een asbestinventarisatierapport. Dit wordt gedaan door een medewerker van een inventarisatiebureau. De volgende stap is het aanvragen van een sloopmelding voor het verwijderen van asbest bij de gemeente. Gaat de gemeente akkoord, dan kunnen de gekwalificeerde medewerkers van De Covik direct aan de slag met asbest saneren. Is al het asbest weggehaald, dan komt er nog een onafhankelijke laborant langs om de locatie te keuren. Het asbesthoudende afval wordt door De Covik afgevoerd naar een vergunning houdende inrichting. Wanneer het hele proces is afgehandeld, heeft u de mogelijkheid om nieuwe dakbedekking te plaatsen.

 

Asbestsanering Doetinchem

Dit kunt u verwachten van De Covik in Doetinchem

Schakelt u ons bedrijf in voor de asbestsanering in Doetinchem? Dan kunt u bij ons rekenen op de volgende voordelen:

  • Wij zijn officieel gecertificeerd voor asbestsanering
  • Wij bieden zeer goede kwaliteit en service
  • Wij hebben volledig uitgeruste sanerings ploegen
  • Wij hebben ruime ervaring in asbestsanering
  • Wij regelen het hele proces voor u met maar één aanspreekpunt

Neem gerust contact met ons op vanuit Doetinchem als u meer te weten wilt komen over de voordelen die wij bieden.

Neem contact met ons op

Heeft u de hulp nodig van De Covik Asbestsanering in Doetinchem en wilt u graag een afspraak met ons maken? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan via telefoonnummer 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij voorzien u dan snel van meer informatie over asbestsanering in Doetinchem.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.