De Covik Asbestsanering hanteert vanuit de vestiging in Steenderen een zeer efficiënte aanpak als het gaat om asbestsanering . Om de asbest zo volledig mogelijk te saneren, voeren wij via een onafhankelijk adviesbureau, vooraf een grondige asbestinventarisatie uit. Deze inventarisatie is volgens de Nederlandse wet verplicht en dient door een gecertificeerd bedrijf uitgevoerd te worden. Daarna kan De Covik Asbestsanering het aanwezige asbest saneren. Asbestsanering is een vak apart en dient tijdens sloopwerkzaamheden uiterst zorgvuldig plaats te vinden om de veiligheid en kwaliteit te garanderen.

Verplicht asbestonderzoek

Een gemeente mag niet zonder een complete asbestinventarisatie, een sloopvergunning verlenen. Mocht u van plan zijn om sloopwerkzaamheden uit te voeren, dan dient u dus een inventarisatie bij u op locatie te laten uitvoeren door een erkend bedrijf . Vandaar dat wij zorgen dat ieder asbestonderzoek uiterst betrouwbaar wordt uitgevoerd op basis van de meest actuele bepalingen. Zodra de situatie geïnventariseerd is, kunt u bij uw gemeente een vergunning aanvragen voor het verrichten van de sloopwerkzaamheden.

Asbestsanering

Alles onder één dak

Doordat u bij ons bedrijf terecht kunt voor zowel het asbestonderzoek als de asbestsanering, is een efficiënte aanpak mogelijk. Wij leggen de contacten met het onderzoeksbureau, kunnen voor u de sloopmelding verzorgen, de eindcontrole uit laten voeren en voor u de stortbewijzen verzenden naar de bevoegd gezag. Zodat u met slechts één bedrijf contact hoeft op te nemen. Nadat het onderzoek is verricht, zorgen onze specialisten voor de volledige sloopwerkzaamheden en een zorgvuldige asbestsanering. Doordat u bij ons alles onder één dak vindt, kunnen wij altijd een concurrerende aanbieding verzorgen.

Zelfs de meest ingewikkelde asbestsaneringen

De afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. De ervaring die wij hebben opgedaan tijdens opdrachten voor verschillende overheden, projectontwikkelaars en aannemers heeft er toe geleid dat wij tegenwoordig zelfs de meest ingewikkelde asbestsaneringen kunnen verrichten. Met de juiste kennis en materialen zijn wij in staat om in korte tijd alle vereiste klussen te verrichten. Voor sloopwerkzaamheden en asbestsanering in kunt u direct contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag verder.

Meer informatie over asbestsanering

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.