De Covik voor asbestsanering in Duiven

Heeft u behoefte aan de professionele hulp van een gecertificeerd bedrijf bij asbestsanering in regio Duiven? Bel dan De Covik Asbestsanering. Wij helpen u graag met het snel en veilig verwijderen van asbest. Wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dat houdt in dat wij officieel gecertificeerd zijn voor het verwijderen van asbest. Het saneren wordt uitgevoerd door onze ervaren en deskundige medewerkers. Lees verder als u meer te weten wilt komen over onze aanpak. Uiteraard kunt u voor meer informatie of het maken van een afspraak ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen vanuit Duiven.

Waarom asbest laten saneren Dieren?

De overheid besloot in 1993 dat asbest niet meer gebruikt of toegepast mag worden. De reden voor dit verbod is dat asbestvezels, wanneer ingeademd, zeer slecht zijn voor de gezondheid. Sindsdien worden woningen en panden niet meer uitgevoerd met asbestdaken andere asbesttoepassingen. Echter, in bedrijfspanden en huizen die voor 1994 gebouwd zijn, is nog regelmatig asbest te vinden. Daarom kiezen veel bedrijven en particulieren in Dieren en omgeving voor asbestsanering door een gecertificeerd bedrijf als De Covik.

Het proces van asbest verwijderen

Wanneer u ons bedrijf inschakelt voor asbestsanering in Dieren, kunt u het volgende verwachten. We starten met het opstellen van een asbestinventarisatierapport. Deze taak wordt uitgevoerd door een inventarisatiebureau. De volgende stap in het proces is het aanvragen van een sloopmelding voor het verwijderen van asbest bij gemeente Dieren. Dit zullen de medewerkers van De Covik voor u doen. Wanneer u goedkeuring heeft ontvangen, starten wij met het saneren van asbest. Is alles verwijderd, dan komt er een onafhankelijke laborant langs om de locatie nog eens te checken. Het proces wordt afgerond met het afvoeren van het asbesthoudend afval naar een vergunning houdende inrichting.

Asbestsanering Duiven

Dit kunt u verwachten van De Covik in Duiven

Schakelt u De Covik in voor asbestsanering in Duiven, dan bieden wij u de volgende voordelen:

  • Wij zijn officieel gecertificeerd voor asbestsanering
  • Wij bieden een uitstekende kwaliteit en service
  • Wij hebben volledig uitgeruste saneringsploegen
  • Wij hebben ruime ervaring in asbestsanering
  • Wij regelen het hele proces voor u met maar één aanspreekpunt

Bel of mail ons als u meer wilt weten over de voordelen die wij bieden.

Neem contact met ons op

Bel voor professionele hulp bij asbestsanering in Duiven naar De Covik. Ook voor meer informatie over onze aanpak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen: 0575-451502. Mailen kan via info@decovik.nl. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om via het online contactformulier een bericht achter te laten. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u voor asbestsanering in Duiven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.