De Covik voor asbestsanering in Lochem

Zoekt u de hulp van een gecertificeerd bedrijf in asbestsanering in Lochem of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij De Covik Asbestsanering. In 2015 zijn we officieel gecertificeerd voor het saneren van asbest. De Covik is dan ook in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers helpen u gedurende het hele proces en maken gebruik van het juiste materiaal om de asbest in Lochem veilig te verwijderen. Neem voor meer informatie over asbest saneren contact met ons op en maak direct een afspraak.

De reden om asbest te laten saneren in Lochem

Wanneer er in een pand of woning asbest wordt gevonden, kiezen veel bedrijven en particulieren ervoor om het te laten saneren. In juli 1993 is er namelijk in heel Nederland een verbod gekomen op het gebruik en toepassen van asbest. Echter, asbest is nog in veel gebouwen die voor 1994 gebouwd zijn te vinden. De overheid ziet deze asbesthoudende daken liever verdwijnen uit het Nederlandse landschap. Het inademen van asbestvezels brengt namelijk grote gezondheidsrisico’s met zich mee.

Het proces van asbest verwijderen

Wat kunt u verwachten wanneer u in Lochem De Covik Asbestsanering inschakelt? We starten het proces met opstellen van een asbestinventarisatierapport. Deze taak wordt uitbesteed aan een inventarisatiebureau. De volgende stap is het aanvragen van een sloopmelding voor het saneren van asbest bij de gemeente. Uiteraard helpen wij u hier ook mee. Wanneer er toestemming wordt verleent, kunnen onze gekwalificeerde medewerkers aan de slag met het verwijderen van de asbest. Wanneer alle asbest verwijderd is, komt er een onafhankelijke laborant langs om de locatie te beoordelen. Daarna heeft u de mogelijkheid om nieuwe dakbedekking te laten leggen. De Covik zorgt er tot slot voor dat asbesthoudende afval wordt afgevoerd naar een vergunninghoudende inrichting.

 

asbestsanering Lochem

De voordelen van De Covik in Lochem

Wanneer u De Covik Asbestsanering in Lochem om hulp vraagt voor het verwijderen van asbest, dan geniet u de volgende voordelen:

  • Wij zijn officieel gecertificeerd voor asbestsanering
  • Wij bieden zeer goede kwaliteit en service
  • Wij hebben volledig uitgeruste saneringsploegen
  • Wij hebben ruime ervaring in asbestsanering
  • Wij regelen het hele proces voor u met maar één aanspreekpunt

Wilt u in Lochem meer te weten komen over de voordelen die wij bieden? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wenst u in Lochem De Covik Asbestsanering in te schakelen voor het verwijderen van asbest? Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan naar 0575-451502 of mail via info@decovik.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij geven u dan zo snel meer informatie over asbestsanering in Lochem.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.