De Covik voor asbestsanering in Zutphen

Heeft u behoefte aan professionele hulp bij asbestsanering in Zutphen? Schakel dan De Covik Asbestsanering in. Sinds 2015 zijn wij gecertificeerd voor het saneren van asbest. Wij beschikken dan ook over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Daarnaast hebben wij gekwalificeerde medewerkers in dienst en maken wij gebruik van het juiste materieel om het asbest in Zutphen te verwijderen. Lees verder voor meer informatie over asbestsanering of neem contact met ons op om direct een afspraak te maken met onze specialisten.

Waarom asbest laten saneren in Zutphen?

Waarom kiezen veel bedrijven en particulieren in Zutphen en omgeving voor asbestsanering? Sinds juli 1993 is er in Nederland een algeheel verbod op het gebruik en het toepassen van asbest. Toch is asbest bij veel gebouwen die voor 1994 zijn gebouwd nog te vinden. De overheid wil graag dat deze asbesthoudende daken verdwijnen. Het inademen van asbestvezels kan namelijk leiden tot zeer ernstige ziektes.

Het proces van asbest verwijderen

Schakelt u in Zutphen De Covik Asbestsanering in? Dan kunt u het volgende verwachten. Voordat wij aan de slag gaan met het verwijderen van de asbest, moet er een asbestinventarisatierapport worden opgesteld. Hiervoor moet een inventarisatiebureau worden ingeschakeld. Vervolgens kan de sloopmelding voor het verwijderen van asbest bij de gemeente worden aangevraagd. Hiermee kunnen wij u helpen. Bij toestemming gaan wij aan de slag met het saneren van de asbest. De asbestsanering wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde medewerkers. Nadat alles is verwijderd, wordt de locatie beoordeeld door een onafhankelijke laborant, waarna u de mogelijkheid heeft om nieuwe dakbedekking te plaatsen. Het asbesthoudende afval wordt door De Covik afgevoerd naar een vergunning houdende inrichting.

 

asbestsanering Zutphen

De voordelen van De Covik in Zutphen

Schakel De Covik Asbestsanering in Zutphen in en geniet van de volgende voordelen:

  • Wij zijn officieel gecertificeerd voor asbestsanering
  • Een zeer goede kwaliteit en service
  • Volledig uitgeruste saneringsploegen
  • Ruime ervaring in asbestsanering
  • Het hele proces wordt voor u geregeld met één aanspreekpunt

Meer te weten komen over de voordelen die wij bieden? Neem dan vanuit Zutphen gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u De Covik Asbestsanering in Zutphen inschakelen voor het verwijderen van asbest? Heeft u vragen onze aanpak? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benader ons dan via telefoonnummer 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over onze asbestsanering in Zutphen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.