Bij de aanvraag van een bouwvergunning is het in veel gevallen wenselijk om een bodemonderzoek te laten uitvoeren door een gespecialiseerd onderzoeksbedrijf. De Covik is in staat om ieder gewenst bodemonderzoek in Doetinchem, Zutphen en Dieren of omgeving uit te voeren. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een verkennend onderzoek, maar ook voor een volledig saneringsonderzoek.

Kies voor zekerheid

De bodemonderzoeken die u door ons kunt laten uitvoeren kunnen zowel op verdachte locaties als op overdachte locaties worden verricht. Met een zorgvuldig uitgevoerd bodemonderzoek heeft u de zekerheid dat u een bouwvergunning kunt aanvragen en voorkomt u vervelende situaties naderhand. Dat is wel zo prettig bij omstandigheden waar veel geld in geïnvesteerd wordt.

Bodemonderzoek De Covik

Onderzoek op basis van NEN 5740

Voor het uitvoeren van een bodemonderzoek werken wij vanuit onze vestiging in Steenderen, samen met een onafhankelijk en betrouwbaar adviesbureau. Dit bureau is in staat op de bodemonderzoeken op basis van NEN 5740 uit te voeren. Deze normering staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en wordt erkend door de overheid. Wij werken al vele jaren samen met het adviesbureau die wij voor u inschakelen, zodat u zeker weet dat het goed zit.

Eenvoudig en snel

Voor het verrichten van een bodemonderzoek in Doetinchem en omgeving wordt gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur waardoor het onderzoek van de bodem eenvoudig en snel verricht kan worden. Daardoor kunt u profiteren van een groot kostenvoordeel en heeft u het gemak dat u snel de resultaten van het bodemonderzoek in handen heeft. Zo kunt u volgens uw planning het bouwproces in gang zetten en hoeft u niet achter de feiten aan te lopen.

Ontvang een passend voorstel

Vraag onze specialisten gerust naar de mogelijkheden om een bodemonderzoek te laten uitvoeren bij u op locatie. Wij kunnen voor u een bodemonderzoek in Doetinchem, Zutphen en Dieren en omgeving laten verrichten op tijden dat het u uitkomt. Laat ons weten wat voor u wenselijk is en wij doen u een passend voorstel. Het onderzoeken van de bodem was hierdoor nog nooit eerder zo eenvoudig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.