Bij grondbank gaat het om activiteiten op het gebied van grondstromen. Dat betekent dat wij ons bezig houden met afgravingen, hergebruik, opslag, vervoer en het storten van allerlei grondsoorten. De Covik is gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden op het gebied van grondbank in Doetinchem, Zutphen en Dieren en omstreken. Voor zowel schone als lichtverontreinigde grond, kunnen wij een veilige en efficiënte oplossing bieden.

Kies voor een betrouwbare oplossing

Wij hebben ons de afgelopen jaren toegelegd op het keuren, bedmiddelen en hergebruiken van verschillende grondsoorten. Zo zijn onze specialisten in staat om een betrouwbare oplossing te bieden en een weloverwogen en veilige actie te nemen met betrekking tot de bouwstoffen. Daarnaast kunt u onze organisatie inzetten om kleine hoeveelheden grond in te laten nemen en te verwerken. De grond die wij voor u innemen dient te vallen in Cat.1.

Goedkoop en verantwoord

Zowel bedrijven als particulieren kunnen wij een goedkope en bovenal verantwoorde dienst leveren met betrekking tot grondbank in Doetinchem en omgeving. De veiligheid en betrouwbaarheid staat bij onze dienstverlening altijd voorop. Door de huidige wet- en regelgeving optimaal na te leven, zorgen wij er voor dat u niet te maken krijgt met vervelende verrassingen en dat er onveilige situaties ontstaan.

Onze diensten

U kunt bij onze grondbank terecht voor een snelle en deskundige oplossing voor onder andere:

  • Een veilige en verantwoorde opslag van uw grond
  • Een betrouwbare grondkeuring
  • Grondafname en grondaanname
  • Advies en bemiddeling

Wij staan graag voor u klaar

Voor meer informatie over grondbank en onze diensten verwijzen wij u naar onze contactgegevens. Daarnaast kunt u ook verder op deze website om meer te weten te komen over grondbank in Doetinchem, Zutphen en Dieren en omgeving en de overige activiteiten die onze organisatie voor u kan verzorgen. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.