Het grondverzetbedrijf in regio Apeldoorn

Wilt u een vakkundig grondverzetbedrijf in Apeldoorn inschakelen voor het verrichten van grondwerk? Schakel dan de specialisten van De Covik in. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met grondverzet in regio Apeldoorn. Ons grondverzetbedrijf heeft de juiste machines in huis om uw kleinschalige of grootschalige project perfect af te ronden. Daarbij verliezen wij milieu en duurzaamheid niet uit het oog. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de vrijgekomen grondstromen op een milieuverantwoordelijke weer worden toegepast. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Grondwerk door ons grondverzetbedrijf in Apeldoorn

Ons grondverzetbedrijf heeft alle kennis, vaardigheden en materieel in huis om u te helpen met kleinschalig of grootschalig grondwerk in Apeldoorn. Wij staan bijvoorbeeld klaar voor particulieren en hoveniers die hulp nodig hebben bij de aanleg van een tuin. Bij grootschalig grondverzet kunt u denken aan projecten in de civiele sector als natuurbouw voor landinrichtingsprojecten. Wilt u weten wat wij voor uw project in Apeldoorn kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons materieel voor grondverzet

Uiteraard hebben wij goed en sterk materieel nodig om grondverzet uit te kunnen voeren. Wij hebben dan ook de beschikking over een uitgebreid machinepark met machines voor zowel grote als kleine projecten. Onze medewerkers zijn uiteraard gekwalificeerd voor het besturen van deze machines en zien erop toe dat alles snel, veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Voor kleine projecten gebruiken zij bijvoorbeeld een machine die goed bij alle moeilijk te bereiken plekken kan komen. Tot slot nemen zij ook het afvoeren van de grond en de leverantie van teelaarde voor hun rekening.

Grondverzetbedrijf Apeldoorn

Milieuverantwoordelijk grondverzet

Ons grondverzetbedrijf in Apeldoorn hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieu. Zo zorgen wij ervoor dat de grondstromen die vrijkomen tijdens het grondverzet op een milieuverantwoorde manier en conform de relevante wetgeving weer worden toegepast. Door op deze manier te handelen willen we een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving. Meer weten over ons milieuverantwoordelijk grondwerk? Bel of mail ons dan!

Neem contact met ons op

Benader ons grondverzetbedrijf in Apeldoorn voor hulp met grondverzet. Wilt u een direct een afspraak maken, wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Ons grondverzetbedrijf gaat in Apeldoorn zo snel mogelijk aan de slag met grondverzet.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.