Het grondverzetbedrijf in omgeving Dieren

Wanneer u vakkundige hulp nodig heeft van een grondverzetbedrijf in Dieren, bent u bij De Covik aan het juiste adres. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven in regio Dieren die grondwerk willen laten uitvoeren. Van kleinschalig grondwerk tot grootschalig grondverzet, u kunt ons grondverzetbedrijf inschakelen voor ieder project. Bij al onze werkzaamheden verliezen wij het milieu niet uit het oog. Wij zorgen ervoor dat de vrijkomende grondstromen op een milieuverantwoordelijke manier weer worden toegepast. Wilt u meer te weten komen over de aanpak van De Covik? Lees dan verder. Voor het maken van een afspraak in Dieren kunt u ons bellen of mailen.

Grondwerk door ons grondverzetbedrijf in Dieren

De Covik grondverzetbedrijf in Dieren helpt u graag met het uitvoeren van grondverzet. Wij bieden zowel hulp aan particulieren met een kleinschalig project, als bedrijven die grootschalig grondverzet willen verrichten. Wat betreft kleinschalig grondwerk kunt u denken aan het aanleggen van een nieuwe tuin door een hovenier of particulier. Grootschalige projecten waar u ons voor kunt inzetten zijn projecten in de civiele sector als natuurbouw voor landinrichtingsprojecten. Wilt u meer informatie over de verschillende soorten grondverzet die wij in Dieren voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Het materieel dat wij gebruiken voor grondverzet

Ons grondverzetbedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark met apparaten die ons tijdens de werkzaamheden helpen. Met onze machines zijn wij in staat om in alle voorkomende omstandigheden het gewenste resultaat te realiseren. De machines mogen alleen bediend worden door onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Met hun kennis zijn zij in staat de juiste machines in te zetten voor uw project in Dieren. Bij kleinschalige projecten letten zij er bijvoorbeeld op dat zij een machine gebruiken die goed bij alle moeilijk te bereiken plekken kan komen. Tevens neemt De Covik het afvoeren van de grond en de leverantie van teelaarde voor haar rekening.

Grondverzetbedrijf Dieren

Milieuvriendelijk grondverzet

Met het oog op de toekomst probeert De Covik altijd op milieuverantwoordelijke wijze te handelen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de grondstromen die vrijkomen tijdens het grondverzet op een milieuverantwoorde wijze en conform de relevante wetgeving, indien mogelijk, weer worden toegepast. Met deze milieuverantwoordelijke aanpak leveren wij een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving. Neem contact met ons op als u in Dieren meer wilt weten over onze maatregelen op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Neem contact met ons op

Benader ons grondverzetbedrijf in Dieren voor het maken van een afspraak. Wilt u meer weten over ons grondwerk? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benader ons dan via telefoonnummer 0575-451502. Mailen kan naar info@decovik.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Ons grondverzetbedrijf gaat in Dieren zo snel mogelijk aan de slag met grondverzet.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.