Het grondverzetbedrijf in regio Doetinchem

Grondverzetbedrijf nodig in Doetinchem voor het verrichten van grondwerk? Dan zit u helemaal goed bij De Covik. Wij zijn dé specialist op het gebied van grondwerk in regio Doetinchem. Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren die behoefte hebben aan vakkundige en efficiënte hulp bij grondverzet op kleinschalig of grootschalig niveau. Milieu en duurzaamheid heeft De Covik hoog in het vaandel staan. Wij zorgen er onder andere voor dat de vrijgekomen grondstromen op een milieuverantwoordelijke manier weer worden toegepast. Heeft u behoefte aan meer informatie over de aanpak van ons grondverzetbedrijf in Doetinchem? Lees dan verder of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Grondwerk door ons grondverzetbedrijf in Doetinchem

Hulp nodig van ons grondverzetbedrijf in Doetinchem? De Covik staat graag voor u klaar. Wij helpen zowel bij kleinschalige projecten van particulieren als grootschalig grondverzet bij bedrijven. Zo bieden wij hulp aan de hovenier of particulier bij de aanleg van een tuin. Als het gaat om grootschalige grondverzet projecten kunt u denken aan projecten in de civiele sector als natuurbouw voor landinrichtingsprojecten. Meer weten over de verschillende projecten op het gebied van grondverzet waar wij u in Doetinchem mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Het materieel dat wij gebruiken voor grondverzet

Om het grondwerk te verrichten maakt ons grondverzetbedrijf in Doetinchem gebruik van een uitgebreid machinepark. De geavanceerde machines helpen ons tijdens het grondwerk en zorgen ervoor dat wij het gewenste resultaat kunnen realiseren bij u in Doetinchem. De machines mogen enkel bediend worden door onze medewerkers die in bezit van de juiste kwalificaties. Zij weten precies welke machine moet worden ingezet voor een specifiek project. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat tijdens een kleinschalig project een machine wordt ingezet die goed bij alle moeilijk te bereiken plekken kan komen. Daarnaast zorgen onze medewerkers voor het afvoeren van de grond en de leverantie van teelaarde.

Grondverzetbedrijf Doetinchem

Milieuvriendelijk grondverzet

Ons grondverzetbedrijf in Doetinchem besteedt veel aandacht aan milieu verantwoordelijk handelen. Wij streven er bijvoorbeeld naar dat de grondstromen die vrijkomen tijdens het grondwerk op een milieuverantwoorde manier en conform de relevante wetgeving, indien mogelijk, weer worden toegepast. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame samenleving. Benader ons als u meer wilt weten over milieuvriendelijke en duurzame werkwijze.

Neem contact met ons op

Schakel ons grondverzetbedrijf in voor grondverzet bij uw project in Doetinchem. Maak een afspraak, vraag een vrijblijvende offerte aan of stel uw vraag door te bellen naar 0575-451502. Mailen kan via info@decovik.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Ons grondverzetbedrijf gaat in Doetinchem zo snel mogelijk aan de slag met grondverzet.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.