Het grondverzetbedrijf in omgeving Lochem

Heeft u de hulp nodig van een vakkundig grondverzetbedrijf in Lochem of omgeving? Maak dan kennis met De Covik, de specialist in grondverzet. Al jaren helpen wij bedrijven en particulieren in regio Lochem met grondwerk. Of het nu gaat om een kleinschalig project of groot grondverzet in de complete civiele sector, ons grondverzetbedrijf in Lochem helpt u graag. De Covik vindt een milieuverantwoordelijke manier van werken erg belangrijk, daarom zorgen wij voor een milieuvriendelijke toepassing van de grondstromen die vrijkomen tijdens het grondverzet. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een afspraak in Lochem.

Grondwerk door ons grondverzetbedrijf in Lochem

Heeft u een grondverzetbedrijf in Lochem nodig? Dan kunt u altijd rekenen op De Covik. Wij staan zowel klaar voor particulieren met een kleinschalig project, als bedrijven die ons nodig hebben voor grootschalig grondverzet. Hoveniers en particulieren hebben onze hulp bijvoorbeeld nodig bij de aanleg van een nieuwe tuin. Grootschalig grondverzet wordt door ons bijvoorbeeld uitgevoerd tijdens een project in de civiele sector als natuurbouw voor landinrichtingsprojecten. Heeft u behoefte aan meer informatie over het werk van ons grondverzetbedrijf in Lochem? Bel of mail ons dan!

Het materieel dat wij gebruiken voor grondverzet

Tijdens het uitvoeren van grondwerk kunnen de medewerkers van ons grondverzetbedrijf gebruik maken van een uitgebreid machinepark. De machines maken het mogelijk om in alle voorkomende omstandigheden een perfect resultaat af te leveren. De machines worden bediend door ons ervaren en gekwalificeerde personeel. Zij weten precies welke machine zij moeten gebruiken voor uw project in Lochem. Gaat het om kleinschalig grondwerk? Dan kiezen zij een machine waarmee alle moeilijke plekken goed te bereiken zijn. Daarnaast nemen zij de verantwoordelijkheid voor het afvoeren van de grond en de leverantie van teelaarde.

Grondverzetbedrijf Lochem

Milieuvriendelijk grondverzet

Milieu en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij De Covik. Dit ziet u ook terug in de manier waarop wij omgaan met de grondstromen die vrijkomen tijdens het grondverzet in Lochem. De grondstromen worden namelijk op een milieuverantwoorde wijze en conform de relevante wetgeving, indien mogelijk, toegepast. Met deze werkwijze leveren wij een belangrijk bijdrage aan een duurzame samenleving. Meer weten over wat wij als grondverzetbedrijf doen aan duurzaamheid en milieu? Mail of bel ons dan!

Neem contact met ons op

Neem contact op met ons grondverzetbedrijf in Lochem als u vakkundig grondverzet wilt laten uitvoeren. Tevens kunt u ons bellen voor vragen of een vrijblijvende offerte via 0575-451502. Mailen kan naar info@decovik.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Ons grondverzetbedrijf gaat in Lochem zo snel mogelijk aan de slag met uw grondwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.