Het grondverzetbedrijf in regio Zutphen

Zoekt u een vakkundig grondverzetbedrijf in Zutphen of omgeving? Dan bent u bij De Covik aan het juiste adres. Van kleinschalig grondwerk tot groot grondverzet in de complete civiele sector, De Covik gaat graag voor u aan de slag. Uiteraard zorgen wij dan voor een milieuverantwoordelijke toepassing van de grondstromen die vrijkomen tijdens het grondverzet. Onze onderneming is gespecialiseerd in de natuurbouw voor landinrichtingsprojecten. Wilt u meer te weten komen over ons grondverzetbedrijf in Zutphen? Lees dan verder of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Grondwerk door ons grondverzetbedrijf

Ons grondverzetbedrijf is in te schakelen voor zowel grootschalig als kleinschalig grondwerk in Zutphen. Kleine bedrijven als hoveniers en particulieren hebben ons bijvoorbeeld regelmatig nodig voor kleinschalig grondwerk zoals de aanleg van een tuin. Bij grootschalig grondverzet kunt u denken aan een project in de civiele sector als natuurbouw voor landinrichtingsprojecten. Wilt u weten hoe ons grondverzetbedrijf bij u in Zutphen te werk gaat? Neem dan contact met ons op.

Het materieel dat wij gebruiken in Zutphen

Ons grondverzetbedrijf heeft een uitgebreid machinepark met machines voor zowel grote als kleine projecten. Met de machines kunnen wij in alle voorkomende omstandigheden de werkzaamheden perfect uitvoeren. Ons ervaren en gekwalificeerde personeel weet precies hoe zij de machines moeten bedienen. Voor ieder project zoeken zij het meest geschikte materieel. Zo kiezen zij bij kleinschalig grondwerk voor een machine waarmee alle moeilijke plekken goed te bereiken zijn. Tevens zorgen nemen zij het afvoeren van de grond en de leverantie van teelaarde op zich in Zutphen.

Milieuvriendelijk grondverzet

Bij het grondwerk en grondverzet verliest ons grondverzetbedrijf het milieu niet uit het oog. De grondstromen die tijdens uw project in Zutphen vrijkomen, worden op een milieuverantwoorde wijze en conform de relevante wetgeving, indien mogelijk, weer toegepast. Met deze aanpak leveren wij een belangrijk bijdrage aan een duurzame samenleving. Bel of mail ons als u meer wilt weten over milieuvriendelijk grondverzet.

Neem contact met ons op

Schakel voor hulp bij grondwerk in Zutphen de hulp van grondverzetbedrijf De Covik in. Voor het maken van een afspraak, het stellen van een vraag of het aanvragen van een vrijblijvende offerte belt u naar 0575-451502. Mailen kan naar info@decovik.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Ons grondverzetbedrijf gaat in Zutphen zo snel mogelijk aan de slag met grondwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.