Een belangrijk speerpunt van onze organisatie is het verzorgen van grondwerk in Doetinchem, Zutphen en Dieren en omstreken. Zo kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van kleinschalige werkzaamheden op het gebied van grondwerk, maar ook voor zeer complexe activiteiten met betrekking tot groot grondverzet in de civiele sector kunnen wij vakkundig voor u realiseren. Onze specialisatie ligt in het toepassen van grondwerk voor landinrichtingsprojecten op het gebied van natuurbouw.

Moderne en geavanceerde materialen

Voor een efficiënte en verantwoorde uitvoering van de verschillende soorten grondwerken in Doetinchem en omgeving, maken wij gebruik van moderne en geavanceerde materialen. Zo hebben wij talloze machines in ons programma waarmee wij alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren onder diverse omstandigheden. Ons personeel heeft alle kennis in huis om de machines zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk te bedienen, zodat er een hoge kwaliteit op het gebied van het grondwerk gerealiseerd kan worden.

grondwerk

Onze opdrachtgevers

Inmiddels weten veel bedrijven de weg naar onze organisatie te vinden voor het uitvoeren van grondwerk. Zo werken wij regelmatig voor bedrijven in de wegenbouw en waterbouw, maar ook andere grondwerkbedrijven maken gebruik van onze diensten. Het kleinschalige grondwerk voeren wij doorgaans uit voor particulieren en hoveniers. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het aanleggen van een tuin. Met relatief klein materieel zijn wij in staat om ook deze kleinere grondwerkprojecten op een succesvolle manier uit te voeren volgens uw wensen.

Ontdek de vele mogelijkheden

Kies voor kwaliteit en ontdek de vele mogelijkheden die onze organisatie voor u in huis heeft. Voor al uw grondwerk in Doetinchem, Zutphen en Dieren, bieden wij passende oplossingen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar, wanneer u ons nodig heeft. Bekijk meer informatie over ons op deze website of neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.