Als u op zoek bent naar een betrouwbaar loonbedrijf voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden in de agrarische sector, dan kunt u terecht bij De Covik. Wij zijn als loonbedrijf in Doetinchem, Zutphen, Dieren en omgeving actief, maar werken ook voor opdrachtgevers in de rest van de Achterhoek en de Liemers. U kunt ons bedrijf inschakelen voor het loonwerk op het gebied van grasteelt, maïsteelt en akkerbouw. Daarbij kunt u denken aan werkzaamheden zoals het bemesten, het bewerken van grond, zaaiwerkzaamheden, oogsten en het verzorgen en beschermen van verschillende gewassen.

Zeer geavanceerd machinepark

Bij ons loonbedrijf werken wij vanuit Steenderen met gespecialiseerde medewerkers die beschikken over een zeer geavanceerd machinepark. Ieder personeelslid is in staat om de meest complexe loonwerkzaamheden uit te voeren, zodat wij al onze opdrachten succesvol kunnen realiseren. De kennis en ervaring met een breed scala aan werkzaamheden, zorgt er bovendien voor dat ons loonbedrijf flexibel en snel kan handelen.

loonbedrijf

Klant- en servicegericht

Voor het loonwerk hebben wij de beschikking over talloze tractoren, bemestingsmachines, grondwerkmachines, zaaimachines en vele andere voertuigen en materialen. Voor alle werkzaamheden in de agrarische sector hebben wij de juiste middelen, om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. De klantgerichtheid en service staat bij ons loonbedrijf immers voorop.

Meer over onze diensten

Op deze website vindt u meer informatie over de diensten die ons loonbedrijf voor u kan verzorgen. Per onderdeel kunt u een korte omschrijving van de werkzaamheden vinden, die wij ook bij u kunnen realiseren. Mocht u naar aanleiding van deze informatie graag meer willen weten, dan zijn wij u uiteraard graag van dienst. Wij informeren u met plezier over de vele mogelijkheden die ons loonbedrijf u kan bieden. Daarnaast geven wij u graag advies over de machines en mensen die u nodig heeft om het maximaal haalbare resultaat te behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.