De afgelopen jaren heeft De Covik zich gespecialiseerd in de sloop in Doetinchem, Zutphen, Dieren en omstreken. Zo hebben wij in opdracht van aannemers, overheden en projectontwikkelaars in de hele regio, sloopwerkzaamheden uitgevoerd op basis van de hoogste veiligheidsvereisten en de meest actuele wettelijke bepalingen. Wij hebben ons ontwikkeld tot een sloopbedrijf dat het hele slooptraject in eigen beheer verzorgt.

Maatschappelijk verantwoord slopen

Wij werken bij de uitvoering van de sloopwerkzaamheden met alle vereiste certificaten, kennis en materialen om een efficiënte sloop te bewerkstelligen. Hierdoor kunnen wij vanuit onze vestiging in Steenderen binnen de gestelde tijdslimiet de volledige sloop uitvoeren volgens de hoogste veiligheids- en milieueisen. Door rekening te houden met mens, milieu en omgeving, kunnen wij ons profileren als ‘maatschappelijk verantwoord sloopbedrijf’.

Professioneel en betrouwbaar

Bij iedere sloopopdracht zorgen wij ervoor dat de omgeving met zo min mogelijk overlast te maken krijgt tijdens de sloop. Hierbij is de kwaliteit van het slopen en het hergebruiken van het materiaal een belangrijk aspect. Op het gebied van sloopwerkzaamheden hebben wij in de hele regio een goede naam opgebouwd. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend sloopbedrijf dat de sloop van vrijwel ieder object professioneel en betrouwbaar kan uitvoeren.

Totaalaanbieder

Als totaalaanbieder kunt u als opdrachtgever bij ons terecht voor een verantwoorde sloop, afvalinzameling en afvalverwijdering. Bovendien worden de verwijderde grondstoffen door onze organisatie doorgaans verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Hierbij bent u als opdrachtgever te allen tijde verzekerd van het gewenste eindresultaat tegen een scherpe prijs.

Laat u informeren

Bekijk op deze website gerust de voorbeelden van sloopwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren en laat u informeren door onze sloopspecialisten. Wij vertellen u graag waar u rekening mee dient te houden bij de uitvoering van een sloop. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte op maat aan te vragen bij ons sloopbedrijf.