Het sloopbedrijf in regio Apeldoorn

Hulp nodig van een vakkundig sloopbedrijf in Apeldoorn? Schakel dan Sloopbedrijf De Covik in. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven in regio Apeldoorn met veilig en efficiënt sloopwerk. Wij maken tijdens de sloopwerkzaamheden gebruik van verschillende technieken en machines. Dit maakt het sloopwerk niet alleen makkelijker en efficiënter, maar ook veiliger. Naast efficiëntie en veiligheid vinden wij milieu en duurzaamheid ook erg belangrijk. Door op de juiste manier te slopen, dragen wij bij aan een circulaire economie. Meer weten over ons sloopbedrijf in Apeldoorn? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Laat sloopwerk in Apeldoorn uitvoeren door De Covik

Ons sloopbedrijf helpt in Apeldoorn zowel met grote als kleine sloopklussen. Of het nu gaat om de sloop van een schuur of een compleet bedrijfspand, wij hebben de juiste machines en technieken in huis om het sloopwerk snel, vakkundig en veilig uit te voeren. Wij hebben diverse machines die overal bij kunnen komen, dus ook op moeilijk bereikbare plekken. De machines worden enkel bestuurd door onze gekwalificeerde medewerkers. Zij zien er ook op toe dat al het sloopwerk in Apeldoorn op een veilige manier wordt uitgevoerd.

Veilig en milieukundig sloopwerk

Veilig en milieuverantwoordelijk werken zijn erg belangrijk voor ons sloopbedrijf. Daarom volgen wij ook al het sloopwerk uit conform BRL Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007) en de veiligheidsvoorschriften van het VCA. De BRL SVMS-007 is de certificatieregeling voor professionele sloopbedrijven als De Covik. Wij volgen deze regels ook tijdens het uitvoeren van sloopwerk bij u in Apeldoorn. U kunt dus rekenen op een zorgvuldige werkvoorbereiding en sloopwerk dat milieuverantwoord wordt uitgevoerd.

Sloopbedrijf Apeldoorn

Circulair slopen

Met het oog op de toekomst wordt een circulaire economie steeds belangrijker voor onze samenleving. De Covik wil als sloopbedrijf hier graag een belangrijke bijdrage aan leveren door circulair te slopen. Ook tijdens het sloopwerk in Apeldoorn houden we hier rekening mee. Onze medewerkers slopen, demonteren, remonteren en ontmantelen het pand of de woning op zo’n manier, dat de vrijgekomen grondstoffen weer kunnen worden gebruikt bij nieuwe projecten. Materialen die wij bijvoorbeeld hergebruiken zijn bestratingen, sanitair, kozijnen, deuren, dakpannen en hout. Voor meer informatie over circulair slopen neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op vanuit Apeldoorn

Wilt u ons sloopbedrijf in Apeldoorn inschakelen voor sloopwerk? Heeft u vragen over onze aanpak of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benader ons dan via telefoonnummer 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Ons sloopbedrijf in Apeldoorn maakt dan graag een afspraak met u voor sloopwerk op locatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.