Het sloopbedrijf in regio Deventer

Zoekt u een sloopbedrijf in Deventer of omgeving die helpt met sloopwerk op locatie? Dan zit u helemaal goed bij Sloopbedrijf De Covik. Al jaren staan wij klaar voor bedrijven en particulieren die een woning, pand of schuur op veilige, efficiënte en vakkundige manier willen laten slopen. Het slopen gebeurt met de hulp van ons uitgebreide machinepark en onze gecertificeerde medewerkers. Ons sloopbedrijf hecht niet alleen veel waarde aan veiligheid en vakmanschap, maar houdt zich ook veel bezig met duurzaamheid en milieu. Wij willen met ons sloopwerk graag bijdragen aan een circulaire economie. Lees verder voor meer informatie over onze aanpak of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken in Deventer.

Sloopwerk in Deventer

Ons sloopbedrijf in Deventer biedt hulp bij vrijwel iedere sloopklus. Of dat het nu gaat om de sloop van een schuurtje of de sloop van een compleet woningcomplex, wij hebben alles in huis om het op een snelle, efficiënte en vakkundige manier af te breken. We hebben zowel kleine als grote machines die we kunnen inzetten. Ook moeilijk bereikbare plekken zijn voor ons geen probleem. De machines mogen alleen bediend worden door onze gekwalificeerde medewerkers. Zij zorgen er ook voor dat de sloopwerkzaamheden in Deventer veilig verlopen.

Veilig en milieukundig sloopwerk door De Covik

Als sloopbedrijf erkennen wij het belang van veiligheid en milieuverantwoordelijk werken. Wij zien er dan ook op toe dat al het sloopwerk dat wij uitvoeren conform BRL Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007) en de veiligheidsvoorschriften van het VCA worden uitgevoerd. De BRL SVMS-007 is de certificatieregeling voor professionele sloopbedrijven zoals De Covik. Schakelt u ons sloopbedrijf in Deventer in voor het slopen van uw pand of woning, dan kunt u op rekenen op een uitstekende werkvoorbereiding en sloopwerk dat milieuverantwoord wordt uitgevoerd.

 

Sloopbedrijf Deventer

Circulair slopen

Een circulaire economie wordt met oog op de toekomst steeds belangrijker voor onze samenleving. De Covik wil als sloopbedrijf graag bijdragen aan deze circulaire economie door circulair te slopen. Dit betekent dat wij bij ieder project kijken welke grondstoffen we kunnen winnen en weer kunnen toepassen bij een nieuw project. Materialen die wij bijvoorbeeld weer hergebruiken zijn bestratingen, sanitair, kozijnen, deuren, dakpannen en hout. Wilt u in Deventer meer te weten komen over circulair slopen door ons sloopbedrijf? Benader ons dan telefonisch of per mail.

Neem contact met ons op vanuit Deventer

Schakel vandaag nog ons sloopbedrijf in voor vakkundig sloopwerk in Deventer. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte door te bellen naar 0575-451502 of mail via info@decovik.nl. Tevens heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Ons sloopbedrijf in Deventer maakt dan graag een afspraak met u voor sloopwerk op locatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.