Het sloopbedrijf in omgeving Dieren

Zoekt u een vakkundig sloopbedrijf in regio Dieren? Maak dan kennis met Sloopbedrijf de Covik! Al jaren helpen wij bedrijven en particulieren in omgeving Dieren met veilig en milieuverantwoord slopen. Hierbij maken wij gebruik van moderne machines en technieken. Met de juiste werkwijze zijn wij in staat om het sloopwerk netjes, efficiënt en snel uit te voeren. Als sloopbedrijf vinden wij veilig en milieuverantwoord slopen erg belangrijk. Daarom worden alle geldende regels gevolgd en leveren wij een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie door grondstoffen te hergebruiken. Lees snel verder als u meer te weten wilt komen over de werkwijze van ons sloopbedrijf. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen vanuit Dieren door te bellen of te mailen.

Laat sloopwerk in Dieren uitvoeren door De Covik

Voor zowel kleine als grote klussen kunt u in Dieren ons sloopbedrijf inschakelen. Om efficiënt en veilig uw pand, schuur of woning te kunnen slopen, wordt er gebruik gemaakt van moderne machines. In ons uitgebreide machinepark vindt u zowel grote als kleine apparaten die op locatie kunnen worden ingezet om sloopwerk uit te voeren. Ook moeilijk te bereikbare plekken zijn voor ons geen probleem. Wij hebben namelijk machines die zelfs door een gewone deur naar binnen kunnen. Uiteraard mogen de machines alleen bestuurd worden onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers. U kunt er daarom ook rekenen dat er in Dieren veilig wordt gesloopt.

Veilig en milieukundig sloopwerk

Milieu en veiligheid staan bij De Covik hoog in het vaandel. Sloopwerk wordt daarom altijd conform BRL Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007) en volgens de veiligheidsvoorschriften van het VCA uitgevoerd. De BRL SVMS-007 is de certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. Laat u ons Dieren aan de slag gaan met slopen, dan zorgen wij voor een accurate werkvoorbereiding en milieukundig verantwoord sloopwerk.

Sloopbedrijf Dieren

Circulair slopen

Met oog op de toekomst wordt een circulaire economie steeds belangrijker. Ons sloopbedrijf wil hier graag een belangrijke bijdrage aan leveren. Dit ziet u terug in onze manier van slopen bij u in Dieren. Het slopen, demonteren, remonteren en ontmantelen wordt op zo’n manier gedaan dat de vrijgekomen grondstoffen weer kunnen worden toegepast bij nieuwe projecten. Materialen die wij onder andere hergebruiken zijn bestratingen, sanitair, kozijnen, deuren, dakpannen en hout. Bel of mail ons gerust als u meer te weten wilt komen over circulair slopen.

Neem contact met ons op

Hulp nodig bij sloopwerk in Dieren? Neem dan direct contact op met Sloopbedrijf De Covik. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of vragen over onze aanpak kunt u bellen naar 0575-451502 of mailen via info@decovik.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Ons sloopbedrijf gaat in Dieren zo snel mogelijk aan de slag met veilig en milieukundig sloopwerk op uw locatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.