Het sloopbedrijf in regio Doetinchem

Sloopwerk uit laten voeren door een vakkundig sloopbedrijf in Doetinchem of omgeving? Benader dan Sloopbedrijf De Covik. Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren die een sloopbedrijf nodig hebben voor veilig en milieuverantwoord sloopwerk op locatie. Wij kunnen het sloopwerk snel, veilig en efficiënt uitvoeren door gebruik te maken van de juiste technieken en machines. Uiteraard worden alle geldende regels gevolgd tijdens het slopen. Daarnaast leveren wij met ons werk een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie. Lees verder voor meer informatie over onze aanpak of maak direct een afspraak door te bellen of te mailen.

Laat sloopwerk in Doetinchem uitvoeren door De Covik

Wilt u in Doetinchem een kleine of juist een grote sloopklus laten uitvoeren, voor ons sloopbedrijf is het geen probleem. Wij hebben alles in huis om efficiënt en veilig uw pand, schuur of woning te slopen. Erg belangrijk bij het sloopwerk zijn de machines die wij inzetten. Wij hebben zowel grote als kleine machines die wij kunnen inzetten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een zeer kleine machine die door een gewone deur naar binnen kan komen. De machines worden bestuurd door onze gekwalificeerde medewerkers die er op toezien dat er in Doetinchem veilig wordt gesloopt.

Veilig en milieukundig sloopwerk

Wanneer ons sloopbedrijf in Doetinchem aan de slag gaat met sloopwerk, kunt u er op rekenen dat alle geldende regels worden gevolgd. Wij voeren het sloopwerk uit conform BRL Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007) en volgens de veiligheidsvoorschriften van het VCA uitgevoerd. De BRL SVMS-007 is de certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. Omdat wij naar deze regeling handelen, kunt u in Dieren rekenen op een zorgvuldige werkvoorbereiding en sloopwerk dat milieuverantwoord wordt uitgevoerd.

 

Sloopbedrijf Doetinchem

Circulair slopen

In onze samenleving ziet men steeds meer het belang van een circulaire economie. De Covik levert als sloopbedrijf een belangrijke bijdrage aan deze circulaire economie. Schakelt u ons in Doetinchem in voor sloopwerk, dan zullen wij op zo’n manier het pand slopen, demonteren, remonteren en ontmantelen, dat de grondstoffen die vrijkomen weer kunnen worden toegepast. Wij hergebruiken verschillende materialen als bestratingen, sanitair, kozijnen, deuren, dakpannen en hout. Meer weten over circulair slopen? Bel of mail ons dan.

Neem contact met ons op

Schakel voor sloopwerk in Doetinchem sloopbedrijf De Covik in. Maak direct een afspraak, stel uw vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0575-451502 of te mailen via info@decovik.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Ons sloopbedrijf in Doetinchem maakt dan graag een afspraak met u voor sloopwerk op locatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.