Voor een totaalconcept op het gebied van gecertificeerd slopen bent u bij De Covik aan het juiste adres. Wij voeren als sloopbedrijf in Doetinchem, Zutphen, Dieren en omgeving verschillende sloopwerkzaamheden uit voor overheden, projectontwikkelaars en aannemers. Ons sloopbedrijf beschikt over het juiste materieel om een succesvolle en bovendien veilige sloop te realiseren. Wij kunnen uw opdrachten vanuit onze locatie in Steenderen zorgvuldig uitvoeren, terwijl wij de hoogste vereisten op het gebied van milieu en veiligheid in acht nemen.

De kaders van iedere sloopopdracht

Wij profileren ons als de ‘maatschappelijk verantwoorde sloper’. Hiermee duiden wij op het feit dat ons sloopbedrijf bij iedere sloopactiviteit, optimaal rekening houdt met de omgeving, de mens en het milieu. Door rekening te houden met deze drie factoren worden de kaders bepaald van iedere sloopopdracht die ons bedrijf uitvoert.

Veilig en milieuvriendelijk

Als u de keuze maakt om de sloop van uw woning, bedrijfsruimte of ander gebouw aan ons sloopbedrijf uit te besteden, dan kiest u voor een veilige en een milieuvriendelijke sloopoplossing. Dit betekent bovendien dat ons sloopbedrijf zo min mogelijk overlast bezorgt. Het behalen van een hoge kwaliteit en het hergebruiken van materialen is daarbij doorslaggevend tijdens ieder onderdeel van het sloopproces.

sloopbedrijf

Een enorm machinepark beschikbaar

Ons sloopbedrijf heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in de hele regio. Dit hebben wij niet alleen te danken aan het feit dat wij beschikken over alle benodigde certificaten, maar ook doordat wij beschikken over een enorm machinepark en een gedreven team van professionals. Door de grote hoeveelheid aan materieel, kunnen wij u van dienst zijn als totaalleverancier. Dat betekent dat ons sloopbedrijf naast het sloopwerk, tevens de inzameling van het sloopafval en de verwerking van de afvalstoffen kan verzorgen.

Alles bij één bedrijf

Doe geen zaken met allerlei verschillende bedrijven en instanties, maar neem direct contact op met onze organisatie voor al uw sloopwerkzaamheden. Bij ons sloopbedrijf kunt u terecht voor een totaalpakket, waardoor u geen gebruik hoeft te maken van meerdere partijen. Dit levert u een aanzienlijk gemak op en bezorgt u het nodige kostenvoordeel. U kunt ons sloopbedrijf  inschakelen voor al uw sloopwerkzaamheden door contact met ons op te nemen via onze contactgegevens.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.