Het sloopbedrijf in regio Duiven

Wanneer u een vakkundig sloopbedrijf in Duiven nodig heeft voor sloopwerk op locatie, bent u bij de Covik aan het juiste adres. Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren in regio Duiven die professionele hulp nodig hebben bij het slopen van een pand, woning, complex of schuur. In iedere situatie zorgen wij voor een perfect resultaat door gebruik te maken van onze moderne machines en technieken. Daarnaast hechten we veel waarde aan milieuvriendelijke en duurzaam slopen. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk circulair te slopen. Voor meer informatie over de aanpak van ons sloopbedrijf in Deventer leest u verder. U kunt ook bellen of mail voor het maken van een afspraak.

Sloopwerk in Duiven

Ons sloopbedrijf heeft alles in huis om zowel grote als kleine sloopklussen in Duiven succesvol te voltooien. Wij maken gebruik van diverse machines en technieken, bijvoorbeeld een kleine machine waarmee we zelfs door een deur naar binnen komen. Moeilijk bereikbare zijn voor ons dan ook geen probleem. De machines worden alleen bediend door onze vakkundige en gekwalificeerde medewerkers. Zij letten er ook op dat alles op een veilige manier wordt uitgevoerd in Duiven.

Veilig en milieukundig sloopwerk door De Covik

Veilig en milieuverantwoordelijk werken is erg belangrijk voor ons sloopbedrijf. Wij zorgen er daarom voor dat al het sloopwerk conform BRL Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007) en de veiligheidsvoorschriften van het VCA worden gebeurd. De BRL SVMS-007 is de certificatieregeling voor professionele sloopaannemers zoals De Covik. Omdat wij ons strikt houden aan deze regels, kunt u in Duiven rekenen op een zeer goede werkvoorbereiding en milieuverantwoordelijk sloopwerk.

Sloopbedrijf Duiven

Circulair slopen

Steeds meer mensen kennen het belang van duurzaam en milieuvriendelijk leven en willen graag een steentje bijdragen. Zo ook ons sloopbedrijf. Wij zetten ons in voor circulair slopen en streven naar een circulaire economie. We zorgen er daarom voor dat de grondstoffen die vrijkomen tijdens het sloopwerk in Duiven zoveel mogelijk weer kunnen worden toegepast. Wij hergebruiken bijvoorbeeld materialen als bestratingen, sanitair, kozijnen, deuren, dakpannen en hout. Voor meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van circulair slopen neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op vanuit Duiven

Hulp nodig van ons sloopbedrijf in Duiven? Wilt u direct een afspraak maken of wilt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen? Benader ons dan via telefoonnummer 0575-451502 of mail naarinfo@decovik.nl. Tevens heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Ons sloopbedrijf komt in Duiven zo snel mogelijk bij u langs voor sloopwerk op locatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.