Het sloopbedrijf in omgeving Lochem

Heeft u behoefte aan de hulp van een vakkundig sloopbedrijf in Lochem of omgeving? Maak dan kennis met Sloopbedrijf De Covik. Al jaren helpen wij bedrijven en particulieren met diverse sloopwerkzaamheden. Met de juiste technieken en materieel kunnen wij het sloopwerk netjes, snel en efficiënt uitvoeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles volgens VRL Veilig en Milieukundig Slopen en de veiligheidsvoorschriften van het VCA wordt uitgevoerd. Voor meer informatie over het sloopwerk dat wij uitvoeren leest u verder of u neemt telefonisch of per mail contact met ons op. U kunt dan ook direct een afspraak maken met ons sloopbedrijf in Lochem.

Sloopwerk door De Covik in Lochem

Heeft u een vakbedrijf nodig voor hulp bij sloopwerk in Lochem? Dan staat de vakmensen van De Covik graag voor u klaar. Ons uitgebreide machinepark met zowel grote als kleine machines maakt het voor ons mogelijk om op locatie vrijwel alle soorten sloopwerk uit te voeren. Gaat het om moeilijk bereikbare plaatsen? Geen probleem voor ons! Wij zijn namelijk in het bezit van machines die zelfs door een normale deur naar binnen kunnen. Bij ons sloopbedrijf mogen de machines alleen bediend worden door gekwalificeerde medewerkers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er veilig wordt gehandeld bij u in Lochem.

Veilig en milieukundig sloopwerk

De Covik vindt veilig en milieuvriendelijk slopen erg belangrijk. Daarom wordt al het sloopwerk door ons sloopbedrijf uitgevoerd conform BRL Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007) en volgens de veiligheidsvoorschriften van het VCA. De BRL SVMS-007 is de certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. Ons sloopbedrijf houdt zich dan ook zorgvuldig aan deze regeling. Wanneer wij in Lochem aan de slag gaan, kunt u ook rekenen op een accurate werkvoorbereiding en sloopwerk dat milieukundig verantwoord is. Bel of mail ons gerust als u meer te weten wilt komen over de werkwijze van ons sloopbedrijf.

 

Sloopbedrijf Lochem

Circulair slopen

Als sloopbedrijf spelen wij een belangrijke rol bij het tot stand komen van een circulaire economie. De Covik doet er dan ook alles aan om hier een bijdrage aan te leveren. Wanneer wij bij u in Lochem aan de slag gaan met sloopwerk, zullen wij op zo’n manier slopen, demonteren, ontmantelen en remonteren, dat de vrijgekomen grondstoffen weer kunnen worden toegepast bij nieuwe projecten. Zo hergebruiken wij bijvoorbeeld bestratingen, kozijnen, sanitair, deuren, dakpannen en hout. Meer weten over circulair slopen? Bel of mail ons dan!

Neem contact met ons op

Wilt u ons sloopbedrijf in Lochem inschakelen voor veilig en milieukundig sloopwerk? Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Of wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Benader ons dan via telefoonnummer 0575-451502 of mail naar info@decovik.nl. Tot slot heeft u ook de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Wij gaan als sloopbedrijf in Lochem zo snel mogelijk aan de slag met veilig en milieukundig sloopwerk op locatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.