Het sloopbedrijf in regio Zutphen

Bent u op zoek naar een vakkundig sloopbedrijf in regio Zutphen? Dan bent u bij Sloopbedrijf De Covik aan het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis en materieel in huis om uw sloopklus in Zutphen succesvol te voltooien. Alle sloopwerken worden uitgevoerd volgens VRL Veilig en Milieukundig Slopen en conform de veiligheidsvoorschriften van het VCA. Wilt u meer te weten komen over het sloopwerk dat ons sloopbedrijf uitvoert? Lees dan verder. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt of mailt u ons.

Sloopwerk door De Covik in Zutphen

Hulp nodig bij sloopwerk in Zutphen? Dan kunt u altijd rekenen op Sloopbedrijf De Covik. Wij hebben een divers machinepark met zowel grote als kleine machines die ons helpen met het slopen op locatie. Makkelijk of moeilijk bereikbare plaatsen zijn voor De Covik dan ook geen probleem. Wij hebben zelfs machines die door een normale deur naar binnen kunnen. De machines mogen enkel bediend worden door onze gekwalificeerde medewerkers.

Veilig en milieukundig sloopwerk

De medewerkers van ons sloopbedrijf voeren alle sloopwerkzaamheden uit conform BRL Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007) en volgens de veiligheidsvoorschriften van het VCA. De BRL SVMS-007 is de certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. U kunt bij ons daarom ook rekenen op een zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilig en milieukundig verantwoorde uitvoering. Wilt u in Zutphen meer weten over de aanpak van ons sloopbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Sloopbedrijf Zutphen

Circulair slopen

Ons sloopbedrijf in Zutphen is zich zeer bewust van de belangrijke rol die wij spelen bij het realiseren van een circulaire economie. Wij proberen dus op zo’n manier te slopen, demonteren, ontmantelen en remonteren, dat de grondstoffen die tijdens het sloopwerk vrijkomen, weer bij andere projecten kunnen worden toegepast. We hergebruiken onder andere bestratingen, kozijnen, sanitair, deuren, dakpannen en hout. Op deze manier willen wij een steentje bijdragen aan de circulaire economie. Heeft u in Zutphen behoefte aan meer informatie over circulair slopen? Bel of mail ons dan.

Neem contact met ons op

Wilt u de hulp van ons sloopbedrijf in Zutphen inschakelen voor sloopwerk? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0575-451502. Mailen kan naar info@decovik.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Ons sloopbedrijf helpt in Zutphen dan graag met veilig en milieukundig sloopwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.